Quote Originally Posted by bulliesseaf View Post
Daha önce de bu konuya benzer bir konu açmıştım bir kaç kişi destek oldu ama sonra unutuldu. Biraz pazar yapayım diyorum buy pazarı açıyorum aradan 2 dakika geçmeden birileri gelip fiyat listemi çalıp 1 metre öteye 500k daha fazla teklif vererek tekrar açıyor. Ben pazar sc kullanıyorum scnin parasını veren benim ekmeğini yiyen başkası oluyor o zaman almayalım bu pazar scyi hiç bir zaman bi daha. Adam ya geliyor üstüme pazar kuruyor ya benim pazarı bozmamı bekliyor ya da belki pazarımı bile tutuyor olabilir. Sizden tek istediğim şey şu adamların pazarıma bakabilmelerini engelleyebileceğim bir seçenek olması adama sağ tık yapıp bloklayabilsem pazarıma bakmasa pazarımı tutmasa da oyunda bir gün olsun adam gibi pazar yapabileyim istiyorum. Yine gidip benden yüksek fiyatta pazar kuracaksa gitsin pazar sc alsın baksın listeden kursun umrumda değil ben para verip alıyorum adamlar sefasını sürüyor arkadaş.
iyide bi ton charı var reis sana ifşalamadığı bi carla gecerken müşteri gibi bakcak yada uzaktan bakcak gene aynısını yapıcak onun önüne geçilmezki öyle bence