Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Maden droplari

Senior Member muhendsis's Avatar
    Nickname
    Dreamway
    Class
    KO -> Kurian
    Quote Originally Posted by GojiBerry4 View Post
    Herkes boş boş konuşmuş bu arkadaş hariç.

70 level olman gerekiyor dostum. TS, abys gem, küçülme topu ve dc flash satabileceğin değerli eşyalar arsında. Ayriyetten saatte ortalama 1 ms çıkıyor.
    Dc premium+ vip keyle maden yapiyorum. O saydiklarin cikiyor evet ama ne kadar cikiyor. Daha cok bol bol yarim, ceyrek potlardan cikiyor.

Cikan copleri NPC satsan 3-5k yi gecmiyor. Ben npc ye giderken yolda hepsini cope atiyorum. 1 turda 1 kuculme yumurtasi alirsan sanslisin. Cikmazsa o da yok. TS, DC flash, Abyss Gem bunlari satan onlarca kisi var, bir degeri yok.

Presiz maden yapanlar icin full rpr yaklasik 250k, pre ile yapanlar icin 125k. Okcu veya asasla maden yapmayanlar her canta bosaltmada 50k sw parasi. Madende cogu zaman rpr parasi bile anca cikiyor. Bence hic te bos konusmamislar.

Junior Member
    Quote Originally Posted by muhendsis View Post
    Dc premium+ vip keyle maden yapiyorum. O saydiklarin cikiyor evet ama ne kadar cikiyor. Daha cok bol bol yarim, ceyrek potlardan cikiyor.

Cikan copleri NPC satsan 3-5k yi gecmiyor. Ben npc ye giderken yolda hepsini cope atiyorum. 1 turda 1 kuculme yumurtasi alirsan sanslisin. Cikmazsa o da yok. TS, DC flash, Abyss Gem bunlari satan onlarca kisi var, bir degeri yok.

Presiz maden yapanlar icin full rpr yaklasik 250k, pre ile yapanlar icin 125k. Okcu veya asasla maden yapmayanlar her canta bosaltmada 50k sw parasi. Madende cogu zaman rpr parasi bile anca cikiyor. Bence hic te bos konusmamislar.
    bende aynı şekilde yapıyorum vip key dc pre ile. bir turda 50 k rpr ortalama 3 tane rice cake geliyor. bezoar zaten satılmıyor. masrafı düşünce saatte 400-500 k anca bırakıyor. Adam altar sv 1 de saatlerde hileyle maden yapıyor 4 char getirmiş madene müdahale eden yok.200 k lık rice cake 85 k dan satılıyor şu an ondan da birşey alamıyorsun yani.

Senior Member muhendsis's Avatar
    Nickname
    Dreamway
    Class
    KO -> Kurian
    Quote Originally Posted by TheClerk11 View Post
    bende aynı şekilde yapıyorum vip key dc pre ile. bir turda 50 k rpr ortalama 3 tane rice cake geliyor. bezoar zaten satılmıyor. masrafı düşünce saatte 400-500 k anca bırakıyor. Adam altar sv 1 de saatlerde hileyle maden yapıyor 4 char getirmiş madene müdahale eden yok.200 k lık rice cake 85 k dan satılıyor şu an ondan da birşey alamıyorsun yani.
    Vip Storage+ canta yaklasik 70 itemlik yer demek. Dogru haklisin, kuculme yumurtasi bazen 3 tane, bazen 1 tane dusuyor. Bazen de hic dusmuyor. 70 tane itemi kirdirmak, sonra her defasinda bankaya gidip gelmekte kolay degil. Ben madenin maden oldugu zamanlarda, Charima full +3 taki dizmistim. Simdi bildigin amelelik. Biktim zaten kazma bittigi zaman birakicam.

Tags for this Thread