Bunu yiyen var mı derken bir vaka daha welcome to turkey.
Bunu yiyen var mı derken bir vaka daha welcome to turkey.
geri aldım knk ib yi düzgün oku konuyu![]()
3kişiden ayrı ayrı foto ve videolarım var lütfen gmler bakın konuya!
Selam,
Bu tür konuları kanıtlarınızla birlikte Cheat Reports kısmına atmalısınız. Elinizde video varsa onu da gönderin çünkü bu 2 ksc yeterli olmayacaktır.
Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.
Bu yeni dolandiricilik yontemlerinin adi ''Acele ise seytan karisir'' , seytan kendileri oluyor.
Basima su geldi:
sahis: 8 MD 8 WB hemen alayim dostum. Acil ama hemen gel.
- tamam kral ne veriyorsun ?
410m veririm, acil gel kral.
( 1 gb kar yapacam arkadaslar )
Arkadasin aceleciginen cekindim tabii, itemleri bir arkadasa verdim, o saticakti para da onda kalacakti.
bu 410 m veren sahis, bizim ikimizi yan yana gordugunde seri trade atmaya basladi, ama nasil.
tek derdi seri trade atacak kafani karistircak sende itemi koyup okeyleceksin o aciliyette.
Usta bi baksana trade'e acil trade bak filan diye pm atmaya devam etti.
saldik tabii. Trade hack filan cikti sandim.
Bugsy - Vega
Benjamin “Bugsy” Siegel rose from the rough streets of New York City to the height of fame and fortune in sunny Southern California, but his violent death helped expose the dark side of Mob life. Although his life was cut short at age 41, he played a pivotal role in building modern Las Vegas.
Bayılıyorum böyle kişileri yok tradeden yanlışlıkla verdim yok pazara yanlışlıkla düşük fiyata koydum yok ebemle ateri oynarken hapise düştüm siz ko oynadığınıza eminmisiniz bi adam trade atıyorsan 5 kere kontrol etcen pazar kuruyosan 10 kere hadi evinize...
Kardeşim bu tuzağın kilit noktası o araya giren gizli tradeler. Hala tuzağa düşmedim diyorsunBu oyundaki en eski tuzak yöntemlerinden birisidir bu.
Eleman gelir, ben oyunu bırakıyorum, güvendiğin bir arkadaşını al gel der. Arkadaşınla gittinizde, arkadaşına elindeki itemi ver taksın ki güveneyim arkadaş olduğunuza der. Bunu bir kaç kez tekrar ettirir hemen kuşkulandırmamak için. Ardından amansız araya tradesini sokar ve bum. Biraz cin olun.
Bu oyunu oynayan adam ya para için oynuyordur ya pk için. PK için oynayan zaten işi bitince itemleri satar gider. Para için oynayan da babasının hayrına vermez o itemleri kimseye.
I am a normal guy who wants a normal life.