abi 2 gün önce sorunsuz girdiğimiz şey bugün nasıl tekrar bozulabiliyor. varsa mantıklı bir açıklaması söyleyin bari bilelim bizde
abi 2 gün önce sorunsuz girdiğimiz şey bugün nasıl tekrar bozulabiliyor. varsa mantıklı bir açıklaması söyleyin bari bilelim bizde
Turknet start yok abi şaka mı yapıyosunuz düzeldi dediğinizde bile duruma bak
Türk Telekom internetinden siteye giriş yapamıyordum.Suan vodafone ile siteye giriş yapılıyor ama oyuna giremiyorum bu nasıl bi saçmalıktır.Bu Çektirdiklerinizin telafisi bakalım nasıl olacak oyundan soğuttunuz.
Saldırı filan yok yoğunluktan çöküyor .Aynı internet firmaları gibi kazadıklarının 5 kuruşunu bile yatırıma geliştirmeye ayırmıyorlar aksine daha çok kar etmek için merdiven altı güvenlik şirketleri ve data centerlarla işbirliği yapıyorlar.Kalifiye eleman çalıştırmak yerine görüyoruz işte kimleri çalıştırıyorlar .Yoğunluktan biraz lag dc olunca vodafone u kapatıyorlar baktılar düzelmiyor Türknetide kapatıyorlar.
Last edited by mur_ykVY9zHm; 04-06-2020 at 11:46 AM.
Last edited by PercyRoswelll; 04-06-2020 at 11:48 AM.
Gerçekten rezilsiniz rezil. Sanmıyorum dünyada daha işbilmez, daha kalitesiz bir şirket olduğunu. Yazık günah. K2'yi aratıyorsunuz her geçen gün.
Last edited by AlteredCarbon; 04-06-2020 at 12:00 PM.
Telefon baĞladim gİrdİm oyuna ttnet gİrmİyo
telefon netini bağladım türkcell giriş yapabildim.TTnet girmiyo
Bende normalde Türknet kullanıyorum. Giremediğimden dolayı TT mobil ile giriş yapıyordum ancak az önce o da gitti ve start gelmiyor. Aynı durumu yaşayan var mı ?