Page 151 of 165 FirstFirst ... 51101141149150151152153161 ... LastLast
Results 1,501 to 1,510 of 1648
    abi 2 gün önce sorunsuz girdiğimiz şey bugün nasıl tekrar bozulabiliyor. varsa mantıklı bir açıklaması söyleyin bari bilelim bizde

Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Herkese Merhaba,

Sunucu taraflı yaptığımız güncellemeler ile giriş ve kopma sorunlarının şu an için giderildiğini söyleyebiliriz. Türknet veya Vodafone internet alt yapınız varsa oyundan kopmuş olduğunuzun ve start'ın gelmediğinin farkındayız. Konu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor

- Xigncode: Yüklenmeme problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. (Geçici olarak DNS Flush veya 8.8.8.8 8.8.4.4 dnslerini deneyebilirsiniz.)

- Portal: Yurtdışından bağlanan kullanıcılarımızın login olamama problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

- Vodafone&Turknet: Turknet ve Vodafone servis sağlayıcılarından hizmet alan oyuncularımızın yaşadığı sorun giderilmiştir.

Anlayışınız için teşekkürler.

NTT Game||Knight Online Ekibi
    Sorun giderilmiş teşekkürler !

Turknet start yok abi şaka mı yapıyosunuz düzeldi dediğinizde bile duruma bak

Turk Telekom Siteye Grimiyor Vodafone siteye giriyor oyuna girmiyor.OyundanSoguttunuz

Türk Telekom internetinden siteye giriş yapamıyordum.Suan vodafone ile siteye giriş yapılıyor ama oyuna giremiyorum bu nasıl bi saçmalıktır.Bu Çektirdiklerinizin telafisi bakalım nasıl olacak oyundan soğuttunuz.

Saldırı filan yok yoğunluktan çöküyor .Aynı internet firmaları gibi kazadıklarının 5 kuruşunu bile yatırıma geliştirmeye ayırmıyorlar aksine daha çok kar etmek için merdiven altı güvenlik şirketleri ve data centerlarla işbirliği yapıyorlar.Kalifiye eleman çalıştırmak yerine görüyoruz işte kimleri çalıştırıyorlar .Yoğunluktan biraz lag dc olunca vodafone u kapatıyorlar baktılar düzelmiyor Türknetide kapatıyorlar.
    Last edited by mur_ykVY9zHm; 04-06-2020 at 11:46 AM.

Member
    Nickname
    PercyRoswell
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Rendezvous
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by mur_ykVY9zHm View Post
    Saldırı filan yok yoğunluktan çöküyor .Aynı internet firmaları gibi kazadıklarının 5 kuruşunu bile yaırıma ayırmıyorlar aksine merdiven altı güvenlik şirketleri ve data centerlarla işbirliği yapıyorlar.Yoğunluktan biraz lag dc olunca vodafone u kapatıyorlar baktılar düzelmiyor Türknetide kapatıyorlar.
    bende böyle düşünüyorum artık başka bir şey çıkmıyor şuan dsmart oyunda ttnette gitti normalde turknet kullanıyorum dün gece 11de o gitti sabah etkinlikleri yapayım dedim ttnet gitti anlamıyorum artık ya nasıl bu kadar çökebiliyor..
    Last edited by PercyRoswelll; 04-06-2020 at 11:48 AM.

Senior Member
    Nickname
    BarneyStinson
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    IntoxicatioN
    Server
    KO -> Sirius
    Gerçekten rezilsiniz rezil. Sanmıyorum dünyada daha işbilmez, daha kalitesiz bir şirket olduğunu. Yazık günah. K2'yi aratıyorsunuz her geçen gün.
    Last edited by AlteredCarbon; 04-06-2020 at 12:00 PM.

Junior Member
    Telefon baĞladim gİrdİm oyuna ttnet gİrmİyo

Junior Member
    telefon netini bağladım türkcell giriş yapabildim.TTnet girmiyo

Bende normalde Türknet kullanıyorum. Giremediğimden dolayı TT mobil ile giriş yapıyordum ancak az önce o da gitti ve start gelmiyor. Aynı durumu yaşayan var mı ?