Page 141 of 165 FirstFirst ... 4191131139140141142143151 ... LastLast
Results 1,401 to 1,410 of 1648
    Junior Member
    Quote Originally Posted by mur_ykvy9zhm View Post
    bir aylık pre vip bag çöp oldu 24 gün sayarken dcler başladı 6 gün kaldı hala start yok toplasan 3 gün draki ve jr girebildim. Bırak 20 gündür exp kasmayı öldüğümüzün haddi hsabı yok .
    Bu saatten sonra anca 15 günlük switch prenin yanında görev sıfırlamada gelirse kurtarır. 1. Telafiyi veriyorlar 2 gün türknet start yok, 2. Yi veriyorlar gene 1 gün start yok.
    Lagdan dc den hiçbirşey yapılmıyor . üstelik 1. Servera girmek için 300 sayıyor.satıyorlar premiumu ama server kapasitesini arttırıyim pazarları 2 ye alıyim diye bir düşünce yok anca kullanıcılar ısrar edince birşeyler yapmak için mgame e ilettik diyorlar.iletiyorlar mı orasıda belli değil .kabul etmediler deyip sıyrılıyorlar.hep aynı cevaplar.
    her harfine kalibimi basiyorum biktik.... çözüm yok kaybettiğimiz premiumun telafisi salak sacma seyler olamaz olmayacakta bizde bundan sonra pussuz pazar yapariz oyuna enbuyuk dusman yine bu sorumsuz yoneticiler.

Junior Member
    Quote Originally Posted by asdasasad View Post
    bende vodofone kullanıyorum 2 3 gün önce dedim ki böyle olmucak en iyisi hat almak gittim 130 tl ye turkcell hat aldım eve geldim bir baktım discordan açıklama yapmışlar vodofone çözüldü diye daha hat açılmadı bile yani size öyle diyim sonra bayiye geri gittim hattı geri germek vermek istiyorum dedim almadı bende giren girdi artık dedim ama şuan turkcell sayesinde oynuyorum valla :d
    herkes sen gibi deĞİl bro bizim bi netimiz var bu oyunun sahipleri bir sorunu cozemiyosa bizim deĞİl onlarin sorunlari

Junior Member
    Quote Originally Posted by masquer View Post
    premium saatim boşa gidiyor suçlusu nttgame'dir telafi istiyorum bağlantımda hiç bir problem yok o kapattığınız portları açın. Doğru düzgün birşeyler söyleyin bizde ne yaptığınızı anlayalım yok çözüm için çalışmalar falan bırak kardeşim net bişey söyle bir saat ver sabah'de yarın açacağızde işimiz gücümüz var çocukmusunuz birader.
    adamsin kardeş!!!! Herkes keske bukadar net dile getirse sikintisini

Senior Member
    Hala start yok , sabah jrye kadar belki açılır diye düşünmüştüm

Merhaba dns flush dns değişimi pc formatlamaya kadar olan tüm yöntemleri denedim ev internetim üzerinden hiç bir nttgame sitesine giremiyorum xincode yüklenmiyor

Senior Member
    Nickname
    DOKUC
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Rosetta
    Bağlantı sorunları devam ederken eventler açmanız adil oluyor mu ? Güç dengesine bağlı bir oyunda aradaki mesafeyi daha çok açsınlar diye mi yapıyorsunuz?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    gitmiş zıbarmışlardır burdan bişi çıkmıcak ben yatıyom akşamda gelmesse oyunu komple silicem hadi vesselam.

Junior Member
    Quote Originally Posted by arzuemre0205 View Post
    malesef giderilmiş falan değil ne vodofone ile ( telefonun interneti ) ne de ev interneti ile ( türknet ) bağlanamıyorum?? ve bu durum 7 saattir devam ediyor yardımcı olabilir misiniz?
    Quote Originally Posted by DENAQHRC7 View Post
    Hala start yok , sabah jrye kadar belki açılır diye düşünmüştüm
    Saat 24:00 dan beri bekliyorum gelmedi

start gelmiyor

start varmı sizde arkadaslar

Junior Member
    Umarım mgame bir an önce nttgame ile anlaşmasını bozar.