Page 139 of 165 FirstFirst ... 3989129137138139140141149 ... LastLast
Results 1,381 to 1,390 of 1648
    Junior Member
    Quote Originally Posted by TattooRuno View Post
    Türknet ve Vodafone kullanıp da bağlanabilen var mı diye sormak daha mantıklı olur kardeşim : )
    vodafone kullanıyorum ama bağlantı yok

Junior Member
    vodafone netle bir alıp vermedikleri var galiba yıllar sonra oyuna başlayayım dedim yine aynı sebeblerden soğuttular

ahhh ahhhh bi oyun zevkimiz vardı şu karantina da vakit geçsin dedik onu da yapamadık. tahil talih değil ki kör salih.

Junior Member
    vodafone netle bir alıp vermedikleri var galiba yıllar sonra oyuna başlayayım dedim yine aynı sebeblerden soğuttular

al benden de o kadar. yani tam pre cash alayım diyordum ki bu sorunlar patlak verdi vazgeçtim. bu sorunlar tamamen düzelmeden bir pot almam. eger vodafone ile bağlantı sağlamayacağız bundan sonra deseler eyvallahç o da yok. ttnetle vs anlaşma yaptılarsa söylesinler. insanlarda ona göre davransın.

malesef giderilmiş falan değil ne vodofone ile ( telefonun interneti ) ne de ev interneti ile ( türknet ) bağlanamıyorum?? ve bu durum 7 saattir devam ediyor yardımcı olabilir misiniz?

Bir aylık pre vip bag çöp oldu 24 gün sayarken dcler başladı 6 gün kaldı hala start yok toplasan 3 gün draki ve jr girebildim. Bırak 20 gündür exp kasmayı öldüğümüzün haddi hsabı yok .
    Bu saatten sonra anca 15 günlük switch prenin yanında görev sıfırlamada gelirse kurtarır. 1. telafiyi veriyorlar 2 gün Türknet start yok, 2. yi veriyorlar gene 1 gün start yok.
    Lagdan dc den hiçbirşey yapılmıyor . üstelik 1. servera girmek için 300 sayıyor.Satıyorlar premiumu ama server kapasitesini arttırıyim pazarları 2 ye alıyim diye bir düşünce yok anca kullanıcılar ısrar edince birşeyler yapmak için mgame e ilettik diyorlar.İletiyorlar mı orasıda belli değil .Kabul etmediler deyip sıyrılıyorlar.Hep aynı cevaplar.

Junior Member
    Quote Originally Posted by arzuemre0205 View Post
    malesef giderilmiş falan değil ne vodofone ile ( telefonun interneti ) ne de ev interneti ile ( türknet ) bağlanamıyorum?? ve bu durum 7 saattir devam ediyor yardımcı olabilir misiniz?
    Bende Vodafone kullanıyorum daha gelmedi oyun gece saat 24:00 dan şuan saat 04:33 hala yok

saat 05.08 hala yok kardeş fkfkkfk

Junior Member
    saat 05.08 hala yok kardeş fkfkkfk
    Saat 5:15 vallaha yok kardes