vodafone netle bir alıp vermedikleri var galiba yıllar sonra oyuna başlayayım dedim yine aynı sebeblerden soğuttular
ahhh ahhhh bi oyun zevkimiz vardı şu karantina da vakit geçsin dedik onu da yapamadık. tahil talih değil ki kör salih.
vodafone netle bir alıp vermedikleri var galiba yıllar sonra oyuna başlayayım dedim yine aynı sebeblerden soğuttular
al benden de o kadar. yani tam pre cash alayım diyordum ki bu sorunlar patlak verdi vazgeçtim. bu sorunlar tamamen düzelmeden bir pot almam. eger vodafone ile bağlantı sağlamayacağız bundan sonra deseler eyvallahç o da yok. ttnetle vs anlaşma yaptılarsa söylesinler. insanlarda ona göre davransın.
malesef giderilmiş falan değil ne vodofone ile ( telefonun interneti ) ne de ev interneti ile ( türknet ) bağlanamıyorum?? ve bu durum 7 saattir devam ediyor yardımcı olabilir misiniz?
Bir aylık pre vip bag çöp oldu 24 gün sayarken dcler başladı 6 gün kaldı hala start yok toplasan 3 gün draki ve jr girebildim. Bırak 20 gündür exp kasmayı öldüğümüzün haddi hsabı yok .
Bu saatten sonra anca 15 günlük switch prenin yanında görev sıfırlamada gelirse kurtarır. 1. telafiyi veriyorlar 2 gün Türknet start yok, 2. yi veriyorlar gene 1 gün start yok.
Lagdan dc den hiçbirşey yapılmıyor . üstelik 1. servera girmek için 300 sayıyor.Satıyorlar premiumu ama server kapasitesini arttırıyim pazarları 2 ye alıyim diye bir düşünce yok anca kullanıcılar ısrar edince birşeyler yapmak için mgame e ilettik diyorlar.İletiyorlar mı orasıda belli değil .Kabul etmediler deyip sıyrılıyorlar.Hep aynı cevaplar.
saat 05.08 hala yok kardeş fkfkkfk