nerdeyse gece yarısı oldu sıradan oyuna giremiyoruz premium olduğu halde bi çözüm bulun bu yoğunluğa
nerdeyse gece yarısı oldu sıradan oyuna giremiyoruz premium olduğu halde bi çözüm bulun bu yoğunluğa
saat gecenin 1i olmuş destan2 servera 250 kişi sayıyoruz. kapasiteyi mi düşürdünüz ne yaptınız böyle
destan 2 180 sıra sayıyor vay maşallah gm ler şimdi ape grell slotlarına bi tur atsa serverin yarısı banlanır macroları açmışlardır şimdi
Kapasite düşürürseniz böyle lag olmaya devam eder...
Oyun şu anda lagtan oynanmıyor ve 5 dk da bir dc oluyorum. Son bir saattir durum böyle. Vodafone
Start gelmeme problemini çözdünüz tamam ama şu lag ve dc olayını artık bi çözüm getirin exp eventta exp kasmaya çalıştıkça expe ölüyorum lagdan dolayı yeter artık lag ve dc yüzüne 1 haftada 10 kere expe öldüm en az
Dc olmaktan exp kasamiyoruz yav bu ne
Vodafone oyuna girince 15 dk sonra DC oluyor. Ttnet ve Turkcell pek olmuyor. Vodafone sorun devam ediyor sayın yetkililer.
Yurt dışında aynı sorun var 1 saat START yok, START geliyor bu sefer de seri DC, exp event ne icin yaptın ? Sen ilk önce sorunlarını Fix le sonra Exp event yap dostum.