vodafonlular ve türk netliler yetim kaldık beyler oyuna giremiyoruz
vodafonlular ve türk netliler yetim kaldık beyler oyuna giremiyoruz
istendimi o tweetterde sorunlara bakan operatörün verdiği cevap daha işe yarayıp yaramadığı bile belli değil ayrıca bizde sorduk ama kimse bu bilgileri istemedi destek kaydı oluşturun bakarız dediler sorunu çözmüş gibi algı yapmanın anlamı ne 100 mesajda 1 cvp veriyosunuz altı ustu sanki problem çözmüş gibi
Herşeyi geçtim hadi yapamıyorsunuz edemiyorsunuz anladık ya bari sürekli bir açıklama yapın bilgilendirin insanlar uğraştığınızı bari anlasın rahatlasın ya ama düşündüğüm kadar birşey ile uğraşan yok malum patron efendi konu ile ilgileneceğine kanallarda müzik paylaşıyor azınlık azınlık demesinden belliydi ki sallamıyorlar olursa olur olmazsa olmaz bekleyenler umrunda değil daha dün oyun varken premium aldım şuan 1 günü gitti yani cidden açıklama yapın sürekli bilgi verin arkadaşım ben sürekli discord kanalını twitteri forumu takip ediyorum 2 kelime yazıp bırakıyorsunuz ilgileniyoruz ne ilgileniyorsun ya ne ilgileniyorsun adam gibi ne yaptığını söyle ne bu gizlilik yapamıyorsanız da yapamıyoruz arkadaşlar diyin bir şekilde girip olan paramızı alırız geri , ama ileridede başka bir saldırıda bütün ISS servislerinde sorun bulup işin içinden çıkacaksınız demek ki bu kadar bilgilisiniz rezalet 1 ay olacak bu işler başlayalı
Last edited by bencaner; 04-03-2020 at 11:54 AM.
hocam turkneti veriyosun vodofone alt yapisinda olanlar nabicak onu söyle bize he gerçi türknette verdiginiz şeylerde bir şeye yaramiyor adamlar hala giremiyor o ayri mesele tabi vodofone ve turknetin engellediginiz ip lerinin engelini kaldirin yeter artik oyuna girmek istiyoruzz
yurtdışı bağlantısının belli bir kısmını engellemek nedir ya ? oyunun büyük kısmı ttnet diye bizi hiç ettiniz sağolun
Evet var. Vodafone bunlar gibi abone kaybetmek istemez.
Bizde NTT Game ile uğraşamayız.
Bizim yerimize yasal yollardan Vodafone uğraşsın. Bunlar senin gibileri çünkü ben senin grubuna dahil değilim. Salak yerine koymaya alışmışlar.
Senden sürekli yapamayacağın şeyleri istiyorlar. Bunun yerine sen yapman gerekeni yapacaksın ya oyunu oynamayacaksın yada aboneliğini iptal ettireceksin. İptal ettirirsen taahhüt vermezsin.