Page 100 of 165 FirstFirst ... 50909899100101102110150 ... LastLast
Results 991 to 1,000 of 1648
    Junior Member
    vodafonlular ve türk netliler yetim kaldık beyler oyuna giremiyoruz

Junior Member
    Quote Originally Posted by erc_HQA6CjXb View Post
    Vodafone kullananlar ne yapacak? Müşteri hizmetleri ile görüştük herhangi bir yardım alamadık onlar da ntt game'ye yönlendiriyor? Oyun da bir sorun var ve bunu bu oyuna para kazandıran insanlardan çözmesi isteniyor.

Sen böyle salakça bir hareket yapmayacaksın. Vodafone arayıp üyeliğini iptal ettirmek istediğini sebep olarak oyuna giremidğini ve oyun yöneticilerinin vodafonenun kapattığı söylediğini ve oyun içinde vodafone aleyhine propaganda yapıldığını ileteceksin.

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Türknet kullanıcıları aşağıdaki işlemi gerçekleştirerek Türknet Destek ile iletişim kurulması istenildi.

Discord kullanmayanlar için ekran fotoğrafını buraya ekliyorum.

istendimi o tweetterde sorunlara bakan operatörün verdiği cevap daha işe yarayıp yaramadığı bile belli değil ayrıca bizde sorduk ama kimse bu bilgileri istemedi destek kaydı oluşturun bakarız dediler sorunu çözmüş gibi algı yapmanın anlamı ne 100 mesajda 1 cvp veriyosunuz altı ustu sanki problem çözmüş gibi

Junior Member
    Herşeyi geçtim hadi yapamıyorsunuz edemiyorsunuz anladık ya bari sürekli bir açıklama yapın bilgilendirin insanlar uğraştığınızı bari anlasın rahatlasın ya ama düşündüğüm kadar birşey ile uğraşan yok malum patron efendi konu ile ilgileneceğine kanallarda müzik paylaşıyor azınlık azınlık demesinden belliydi ki sallamıyorlar olursa olur olmazsa olmaz bekleyenler umrunda değil daha dün oyun varken premium aldım şuan 1 günü gitti yani cidden açıklama yapın sürekli bilgi verin arkadaşım ben sürekli discord kanalını twitteri forumu takip ediyorum 2 kelime yazıp bırakıyorsunuz ilgileniyoruz ne ilgileniyorsun ya ne ilgileniyorsun adam gibi ne yaptığını söyle ne bu gizlilik yapamıyorsanız da yapamıyoruz arkadaşlar diyin bir şekilde girip olan paramızı alırız geri , ama ileridede başka bir saldırıda bütün ISS servislerinde sorun bulup işin içinden çıkacaksınız demek ki bu kadar bilgilisiniz rezalet 1 ay olacak bu işler başlayalı
    Last edited by bencaner; 04-03-2020 at 11:54 AM.

Quote Originally Posted by gamesdepot View Post
    türknet kullanıcıları aşağıdaki işlemi gerçekleştirerek türknet destek ile iletişim kurulması istenildi.

hocam turkneti veriyosun vodofone alt yapisinda olanlar nabicak onu söyle bize he gerçi türknette verdiginiz şeylerde bir şeye yaramiyor adamlar hala giremiyor o ayri mesele tabi vodofone ve turknetin engellediginiz ip lerinin engelini kaldirin yeter artik oyuna girmek istiyoruzz

Member
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    LetsROCK
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus

Angry

Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Türknet kullanıcıları aşağıdaki işlemi gerçekleştirerek Türknet Destek ile iletişim kurulması istenildi.

Bunu ben neden yapayım bu senin şirketin olan NTT'nin işi.Ben kullanıcıyım ve tüketiciyim, anlaşılan odur ki bu işi beceremeyeceksiniz oyunuda bırakırız sıkıntı değil.

Kolay gelsin entiti..

Member
    Nickname
    PercyRoswell
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Rendezvous
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    yurtdışı bağlantısının belli bir kısmını engellemek nedir ya ? oyunun büyük kısmı ttnet diye bizi hiç ettiniz sağolun

Junior Member
    Quote Originally Posted by senalif06 View Post
    Sen böyle salakça bir hareket yapmayacaksın. Vodafone arayıp üyeliğini iptal ettirmek istediğini sebep olarak oyuna giremidğini ve oyun yöneticilerinin vodafonenun kapattığı söylediğini ve oyun içinde vodafone aleyhine propaganda yapıldığını ileteceksin.
    taahhüt var ve gerçekten vodafone fiber net kullanıyorum aşırı memnunum blöf yapmakta istemiyorum bence bu vodafone net'in değil ntt game sorunu 3 gün öncesine kadar vodafone trafiği kesmiyordu şimdimi kesmeye başladı?

Quote Originally Posted by senalif06 View Post
    şu söylediğinde mantık varmı senin oyun oynayamıyoruz iptal edücem allah'ım yarabbim

Junior Member
    Quote Originally Posted by DeLoDaY03 View Post
    şu söylediğinde mantık varmı senin oyun oynayamıyoruz iptal edücem allah'ım yarabbim
    Evet var. Vodafone bunlar gibi abone kaybetmek istemez.

Bizde NTT Game ile uğraşamayız.

Bizim yerimize yasal yollardan Vodafone uğraşsın. Bunlar senin gibileri çünkü ben senin grubuna dahil değilim. Salak yerine koymaya alışmışlar.

Senden sürekli yapamayacağın şeyleri istiyorlar. Bunun yerine sen yapman gerekeni yapacaksın ya oyunu oynamayacaksın yada aboneliğini iptal ettireceksin. İptal ettirirsen taahhüt vermezsin.