Page 99 of 165 FirstFirst ... 4989979899100101109149 ... LastLast
Results 981 to 990 of 1648
    Junior Member
    Quote Originally Posted by maximillien2 View Post
    :d çen şiniylendin miy
    bu nasıl bir kafa yapısı hadi git kum da oyna

Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Türknet kullanıcıları aşağıdaki işlemi gerçekleştirerek Türknet Destek ile iletişim kurulması istenildi.

Discord kullanmayanlar için ekran fotoğrafını buraya ekliyorum.

Vodafone kullananlar ne yapacak? Müşteri hizmetleri ile görüştük herhangi bir yardım alamadık onlar da ntt game'ye yönlendiriyor? Oyun da bir sorun var ve bunu bu oyuna para kazandıran insanlardan çözmesi isteniyor.

START YOK vodafoneNet Kullanıyorum.

Junior Member
    Türknet kullanıcıları aşağıdaki işlemi gerçekleştirerek Türknet Destek ile iletişim kurulması istenildi.

Bugün bu olaylar baslayalı 15.gün. Utanmadan hala daha birşeyleri kullanıcıdan bekliyorsunuz. 15 günde problemi cözemediyseniz bu demek olur ki hem cok beceriksiz hem de para verip birileriyle anlasmaya yanasmıyor NTT. Ben vodafone degil yapımcı firma ile mailleşmeye basladım bilginiz olsun.Cünkü yaptıgınız iş insanlarla dalga gecme üzerine dönmeye basladı.

yaptık adamlar elimizden birşey gelmiyor. ip adreslerimiz güvenlik duvarı tarafından engelleniyor oyun yöneticileriyle temas kurun dediler.

oyuna gıremıyoruz artık gırelım lutfen 15 gundur premıum hıc oldu gır dc start yok :S

Junior Member
    Yav yok onda da cevap yok adamlallra yazdıkk söylledik yok kki türknet bizim usko camiasından daha ilgisiz bir şirket zaten adamlar cevap yazmıyor söylediklerimize

Senior Member
    Premiumlu karakterlerle ilgili sorun mu var?

Premiumsuz karakterlerim dün geceki dc den beri düşmedi ama premiumlu karakterim +2 kez daha düştü. Sonuncusu demin oldu

Senior Member GrandBugsBunnyyy's Avatar
    Nickname
    ElvenKingUnderTheSky
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    dc problemi çözülmüştür şu an dc problemine karşı elimizdeki en büyük koz startın gelmemesidir oyuna giremezseniz dc olamazsınız ancak 3200 cash çekmek isteyenler siteden login olarak bunu gerçekleştirebilirler anlayışınız için teşekkürler

Junior Member
    Ben türknetliyim kardeşim. Altyapım ttnet. Yani bu sorunu en az 15-20 gündür çekiyorum. Allahım arada dc oluyorduk geçen hafta o zamanları özledim, şimdi hiç start gelmiyor xxl mağduruz yani güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum :d