Page 94 of 165 FirstFirst ... 44849293949596104144 ... LastLast
Results 931 to 940 of 1648
    Moderator NightOwl's Avatar
    Quote Originally Posted by mur_nyFHbsuJ View Post
    türknete knight online bağlanma problemini anlatır arıza kaydı bıraktım. "Ben İbocan E. Sizden Knigth online sunucuna tracert atmanızı istiyorum. Bunun için cmd komutuna girerek> Tracert boşluk Server adı> Enter > yaparsanız sonucun fotoğrafını destek kaydına yüklemeniz yeterlidir. Kablo ile bağlandığınızdan ve arka planda farklı programların kapalı olduğundan emin olunuz. İyi günler dilerim" server adına ne girmem gerekiyor bilen varmı
    Ðëącøň Fŕøs†dün 23:55
    başlat > cmd > tracert uslogin.knightonlineworld.com

Ðëącøň Fŕøs†bugün saat 00:28
    Ek bilgi iletiyorum.
    Sonuçları iletiyoruz derken, siz sonuçları iletiyorsunuz.
    Yanlış anlaşılma olmuş sanırım.
    Karşınıza çıkan ekranı, müşteri hizmetlerine iletiyorsunuz.
    Sol alt başlat tuşuna basıyoruz, arama yeri var / boşluk, oraya cmd yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz.
    Karşımıza DOS ekranı geliyor.
    Yazacağımız şu: tracert (space tuşunu kullanarak boşluk) uslogin.knightonlineworld.com
    Sonra tekrar enter tuşuna basıyoruz.

Bu işlemden sonra karşınıza gelen sonuçları müşteri hizmetlerine iletiyorsunuz.

Junior Member
    VODAFONE da bu tracerti nereye atıyoruz bılen var mı ? ben mı yanlıs yere gonderıyorm

Quote Originally Posted by kaya112424 View Post
    VODAFONE da bu tracerti nereye atıyoruz bılen var mı ? ben mı yanlıs yere gonderıyorm
    yapma kardeşim bu bizim işimiz değil nasıl bu hale getirdilerse aynı şekilde düzeltmek zorundalar.

o kadar yazı yazılıyor yetkili birisi gelipte bi açıklama yapmıyor kaç yıllık oyun alt yapısı bu mu iki günlük oyunlar bile böyle saçma şeyler yapmıyor

Junior Member
    Quote Originally Posted by kob_2Pzgskjb View Post
    yapma kardeşim bu bizim işimiz değil nasıl bu hale getirdilerse aynı şekilde düzeltmek zorundalar.
    kardes yapmaylaımda bunları bişey yapacagı mı var Puslar bitene kadar ugrasıyorum sonra varya oturtcam charları towna 5 pc ıle full floodla pazar sömürücen oyunu 1 kuruş dahi para yatırmıcan.Pusmuş pk falan hikaye bu saaten sonra.
    Zaten ben dıyorum her şırket için tolera edilmış kayıplar vardır onlarda biziz onlar ıcın 3 5 yayınca oynuyor ya tamam bu yeter.

Quote Originally Posted by kaya112424 View Post
    kardes yapmaylaımda bunları bişey yapacagı mı var Puslar bitene kadar ugrasıyorum sonra varya oturtcam charları towna 5 pc ıle full floodla pazar sömürücen oyunu 1 kuruş dahi para yatırmıcan.Pusmuş pk falan hikaye bu saaten sonra.
    Zaten ben dıyorum her şırket için tolera edilmış kayıplar vardır onlarda biziz onlar ıcın 3 5 yayınca oynuyor ya tamam bu yeter.
    sizin intenet sağlayıcısını araman bir şey değiştirmiyor ki ben bütün yorumları okumuyorum turknet vodafone hiç birinin haberi yok bu olaydan sorun bizimkilerde kafasına göre bütün ip leri yasaklıyor saldırı var diye sonra boku bizim internet sağlayıcılarımıza atıyor

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Bu süreçte Mobile Legends Bang Bang oynayın tavsiye edilir.

çok değil 3 gün önce hiç bi sorun yoktu turknette vodafone da vs şirketlerde şimdi ne olduda sorun başladı ? ben yıllardır oynuyorum bu oyunu hiç böyle saçma bi neden görmedim kendi pisliklerini bize temizletmeye çalışıyorlar

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by emoforever98 View Post
    Bu süreçte Mobile Legends Bang Bang oynayın tavsiye edilir.
    Akıllı telefonum yok diyorsanızda bilgisayarınıza Bluestacks kurun. Bluestacks bir android emulator. Pc nizde oynamanıza yardımcı olur.
    Last edited by emoforever98; 04-03-2020 at 09:57 AM.

Junior Member
    Premium ve otomatik toplamanın boşa giden 6. Günü bu iş event le falan olmaz boşa giden sürelerin uzatılması lazım yeni başlamıştım oyuna keşke başlamasaydı hiç bulaşmasaydım. Başka oyun kurup onu oynayacağım bu nasıl saçma bir şirket iş böyle