Page 82 of 165 FirstFirst ... 3272808182838492132 ... LastLast
Results 811 to 820 of 1648
    Charı askıda kalan bakkala gitsin cöfkclkf

Senior Member
    Class
    Priest
    NTTGAME hala anlamıyorsunuz sorun iss lerde degil sizin korumalar turknet ve vodafone un kullandıgı protokolleri sahte trafik olarak algılıyor. IT ekibi şu inadından vazgeçsin ve şu oyunu OVH firmasına taşıyalım. Anti-Ddos Game ile sıkıntı kalmayacak. ben bu saldırıları 3 yıl soluksuz deneyimledim inanın şuanki korumanızıda farklı scriptlerle birkac güne aşacaklar çok karşılaştım. Lütfen sözüme kulak asın

YaŞanan baglanti sorunu ÇÖzÜldÜ dİye aciklama yaptilar az Önce halen start yok nasil ya

Quote Originally Posted by AlpEren2019 View Post
    YaŞanan baglanti sorunu ÇÖzÜldÜ dİye aciklama yaptilar az Önce halen start yok nasil ya
    Nerede yapıyolar bu açıklamayı

Junior Member
    vodafone düzeltilecek mi acabaaa

Quote Originally Posted by mrwhiskeyy View Post
    nerede yapıyolar bu açıklamayı
    dİscord hocam gÜncel olarak onu yazdilar ama halen sikinti var

Junior Member
    YOK DOSTUM.satın alacakmış wodofonkooo

Junior Member

Sayın ttnet kullanıcıları aramıza hoşgeldiniz

Sayın ttnet kullanıcıları aramıza hoşgeldiniz

bizler vodafone ve türknet kullanıcıları olarak suan yasadıgınız sorunu 2 gündür çekmekteyiz. çözüm olarak aşşagıdaki linkde anlatıldıgı üzere operatörünüz'ün "trafik kontrollerini denetlemek yerine trafiği kesmek üzerine bir çalışma prensibi olduğu için" oyundan koptunuz. öperatörünüzü arayıp destek alarak süreci hızlıca aşıcaz inş. arıcaksın ttneti knight online start gelimoyr kardeş bi zahmet halledermisin diyeceksin. Dalga geçmiyorum haaaa cidden durum bu ahanda linki

https://forum.nttgame.com/forum/show...=1#post2015369

Junior Member
    demin bütün oyuncular dc yedi o acıklama onun icindi vodafone türknet start yok hala

Junior Member
    Biz Emeğimizi ve Paramızı geri istiyoruz. Yalanlarınızdan Bıktık şuan şikayet var ve diğer bütün platformlara suç duyurusunda bulunacaz. Arkadaşlar Sizde bulunun bu emek hırsızlarını bütün ücretli hileciler oyunda olan bizlere oluyor bilginiz olsun.