Page 75 of 165 FirstFirst ... 2565737475767785125 ... LastLast
Results 741 to 750 of 1648
    ya kardeşim müşteri hizmetlerinin dediği şey şu: "kendileri bizim altyapımızda ki bütün ip adreslerini engellemişler. yapabileceğimiz birşey yok." dalgamı geçiyorsunuz sizin yüzünüzden millete rezil olmadığımız kalmıştı onu da yaptınız. tebrik ediyorum sizi nttgame ekibi. herseferinde çıtayı daha da yukarıya çekiyorsunuz.

kımse sorumlulugu ustune alıp hata benım demıyor oyun fırması topu eskıden berı ınternet saglayıcısına atıyor bilen bilir e arıyoruz onlarda bızlık bı sorun degıl bıyorlar sorun bızdemı bı yetkılı gelsın bısey soylesın sureklı basınızdan savar gıbı saga sola yonlendırıyorsunuz

ArkadaŞlar ben cumhurbaŞkanini aradim ortak karar aldilar. 1 hafta ttnet oynasin dİyor 2 hafta vodofone ÇÖzÜm buldu baŞkan :d

Bu konu İle İlgİlİ genelkurmay baŞkanliĞi bİle devreye gİrdİ darbe yapariz dİyorlar pazartesİ vodofon aÇilmazsa :d

Senior Member
    Quote Originally Posted by HELLWARDEN06 View Post
    Turknet kullanıcı olarak aradım bilgi aldım sorun bizde değil oynadığınız oyunun ip si oyunun moderatörü kapatmış denildi bizimle bi alakası yok denildi bende evimde denedim ev internetimTurknet start yok hattım vodafone ondada start yok kardeşimin hattı turktelekom onda anında start geldi aksilik bunlar diğer operatörleri kötüleyip bizden kaynaklı değil diyorlar akılları sıra işin içinden cıkmaya calısıyolar bu sırada cok oyuncu kaybetcekler
    Sorun internet sağlayıcılarında değil.Türknet bizle alakası yok diyor.Oyun yöneticileri ile irtibata geçin dedi.
    Bunlar büyük ihtimal yurtdışı girişlerini falan da kapattılar. Benim internet sağlayıcım aşırı veri akışında bağlantıyı koparıyor yeni ip atıyor nttgame kopmasın diyor. Bunlar daha saldırıyı engelleyememiş .Çözümü bazı şeyleri kısıtlamakta bulmuşlar.Büyük iş
    Dünyada bir ton online oyun var.Türkiye'de legal olarak yayımlanan hiç birinde sorun yok. Ntt ekibinin dünyada eşi benzeri olmayan güvenliği neymiş merak ettim ?

Junior Member
    Ya allaha yoruldum ben ya hadi be kardeşim be

Oyunu bırakma kararı aldırdığınız için teşekkürler NTT Game. Onca online oyun oynadım fakat oyuncuyu bu kadar değersiz gören bir firma daha görmedim.

Quote Originally Posted by MrWhiskeyy View Post
    Oyunu bırakma kararı aldırdığınız için teşekkürler NTT Game. Onca online oyun oynadım fakat oyuncuyu bu kadar değersiz gören bir firma daha görmedim.
    Degersizde olduk Kardeş Sen Hiç Beşiktaşa Aşık oldunmu Yada Fenere BUda öyle bir şey Ayrılamıyorum Fatmaaaaaaaaa çakallarla dans izle kafaya fazla takmazsın ))

Junior Member
    Belki yeri degil ama Npointleri iade edip paramı geri alabilirmiyim moderatör kardeş ? benim vadafona olan 2 senelik tahatümün bitmesine daha çok var. Sırf siz işi beceremediniz diye öperatörümü değiştirip o cezayı ödemem. Aklımda belli bi tarih var o güne kadar bu işi halledemezseniz. dahada oynamam

Junior Member
    Merhabalar bu yorumu okuyan Vodafon lu arkadaşlar Yetkililerin en son yaptığı discorddaki açıklamasıyla alakalı yorum yapim dedim dedikleri gibi vodafone müşteri hizmetlerini aradım burada benim internetimle alakalı hiçbir sıkıntı olmadığını ve bu sıkıntının direk oyunla alakalı oldugunu ve bunu oyun yöneticilerinin yapıcağını söylediler ama dün start gelen oyun bugün hiç bir şekilde start bile gelmemek tedir. yani birşeyi discordda sabitleyip yorumlanıyorsa ilk başta bi arayıp oluru varmı diye teyt etmek önemli bunu yapamayıp bizi rezil etmek nasıl birşey bunuda anlam verememekteyim insan parasıyla rezil olmasıda güzel birşey... 12 gün dc pre ve pus masraflarım acaba bana nasıl geri dönücek .....