turknet müdürü açıklama yaptı. Sıkıntı ko da değil bizde şirketi kapatacağız falan dedi
turknet müdürü açıklama yaptı. Sıkıntı ko da değil bizde şirketi kapatacağız falan dedi
Nttgame ekibi sorunu çözemedi şimdi de sorunu müşterinin üzerine atıyor siz yapın diyor. Buna yapacak müşteri değil sizsiniz.
Diğer konularda statik ip alın diyenler olmuş. Boşu boşuna 12 tl fark felan vermeyin .Sorunu çözecek onlar onlar siz değil.
Dünyada tonla oyun var hiç birinde sorun yok sizin ne özelliğiniz var ?
gerçekten çok yazık sürekli start ekranında bekliyorum düzelsin artık şu durum
Ntt game yetkİlİ ÇaliŞan herkİmsenİz bİlgİ verİn aÇiklama yapin burada mezrada otlanan koyunlar deĞİl parasini verİp karŞiliĞinda hİzmet bekleyen mÜŞterİler var !
işin ilginç yanı ttnet mobildende girmiyo oyuna.zaten bu sorun oyundan kaynaklı olmasa destek biletine ne yazıcağımızı söylerlerdi.
Bu bağlantı sorunu baya gidicek gibi ben ümidi kestim. Banı göze alarak vpn kullanıcam. Ban yersem bir destek bileti atarım açılmazsa daha da oyunu oynamam![]()
bende oyunu birakiorum 1 degil 2 degil kacinci bu be. bize ilgi göstercek firma lazim gecerim riise online a bakarim eglenceme aman aman bi daha nttgame nin oyunlarimi
Biraz önce ben aradım Vodafone aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim. Sebebini sordu Knight Online oyununu oynuyorum ama son bir haftadır oyuna giremediğimi oyun yöneticilerinin sorunun vodafonedan kaynaklandığını söylediklerini ilettim. Adam olur mu öyle saçmalık falan dedi. Olmazsa bir üst yetkilinize durumu bildirim Knight Online oyununda sizin aleyhinizde propaganda yapıyorlar çok kötü bir servis sağlayıcısı olduğunuzu söylüyor dedim.
Arayıp sizde önce kapattırmak istediğinizi sonrada olayı anlatın.
Vodafone gerekli işlemleri bizim için yapsın. Gidip tüketici mahkemeleriyle uğraşmayalım.