Page 73 of 165 FirstFirst ... 2363717273747583123 ... LastLast
Results 721 to 730 of 1648
    turknet müdürü açıklama yaptı. Sıkıntı ko da değil bizde şirketi kapatacağız falan dedi

Junior Member
    Quote Originally Posted by icguner View Post
    turknet müdürü açıklama yaptı. Sıkıntı ko da değil bizde şirketi kapatacağız falan dedi
    iyiymiş valla İMTC canlı yayında aradı kadın açık açık kendilerinden değil Ntt den kaynaklandığını söyledi olayın.

Senior Member
    Nttgame ekibi sorunu çözemedi şimdi de sorunu müşterinin üzerine atıyor siz yapın diyor. Buna yapacak müşteri değil sizsiniz.
    Diğer konularda statik ip alın diyenler olmuş. Boşu boşuna 12 tl fark felan vermeyin .Sorunu çözecek onlar onlar siz değil.
    Dünyada tonla oyun var hiç birinde sorun yok sizin ne özelliğiniz var ?

Senior Member
    Infractions
    0/1 (10)
    gerçekten çok yazık sürekli start ekranında bekliyorum düzelsin artık şu durum

Junior Member
    Ntt game yetkİlİ ÇaliŞan herkİmsenİz bİlgİ verİn aÇiklama yapin burada mezrada otlanan koyunlar deĞİl parasini verİp karŞiliĞinda hİzmet bekleyen mÜŞterİler var !

Senior Member
    Infractions
    0/1 (10)
    işin ilginç yanı ttnet mobildende girmiyo oyuna.zaten bu sorun oyundan kaynaklı olmasa destek biletine ne yazıcağımızı söylerlerdi.

Senior Member
    Bu bağlantı sorunu baya gidicek gibi ben ümidi kestim. Banı göze alarak vpn kullanıcam. Ban yersem bir destek bileti atarım açılmazsa daha da oyunu oynamam

bende oyunu birakiorum 1 degil 2 degil kacinci bu be. bize ilgi göstercek firma lazim gecerim riise online a bakarim eglenceme aman aman bi daha nttgame nin oyunlarimi

Junior Member
    Quote Originally Posted by tojara View Post
    Arkadaş bu vodafone net müşteri hizmetlerini arayıp ne diyeceğiz ne isteyeceğiz bu adamlardan. Birşey paylaşmışsınız hiçbirşey anlamadım. Bi işi beceremediniz zaten milleti birşeye yönlendiriyorsanız adam akıllı net bir şekilde açıklayın ne söyleyeceğimizi.
    Biraz önce ben aradım Vodafone aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim. Sebebini sordu Knight Online oyununu oynuyorum ama son bir haftadır oyuna giremediğimi oyun yöneticilerinin sorunun vodafonedan kaynaklandığını söylediklerini ilettim. Adam olur mu öyle saçmalık falan dedi. Olmazsa bir üst yetkilinize durumu bildirim Knight Online oyununda sizin aleyhinizde propaganda yapıyorlar çok kötü bir servis sağlayıcısı olduğunuzu söylüyor dedim.

Arayıp sizde önce kapattırmak istediğinizi sonrada olayı anlatın.

Vodafone gerekli işlemleri bizim için yapsın. Gidip tüketici mahkemeleriyle uğraşmayalım.

Junior Member
    Quote Originally Posted by senalif06 View Post
    Biraz önce ben aradım Vodafone aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyledim. Sebebini sordu Knight Online oyununu oynuyorum ama son bir haftadır oyuna giremediğimi oyun yöneticilerinin sorunun vodafonedan kaynaklandığını söylediklerini ilettim. Adam olur mu öyle saçmalık falan dedi. Olmazsa bir üst yetkilinize durumu bildirim Knight Online oyununda sizin aleyhinizde propaganda yapıyorlar çok kötü bir servis sağlayıcısı olduğunuzu söylüyor dedim.

Arayıp sizde önce kapattırmak istediğinizi sonrada olayı anlatın.

Vodafone gerekli işlemleri bizim için yapsın. Gidip tüketici mahkemeleriyle uğraşmayalım.
    Bende türknete mail atıcam aynı şekilde sizin servis sağlayıcınız yüzünden oyuna giremiyorum şeklinde bakalım ne cevap verecekler.