KOLAY GELSİN. ben bu oyuna suan giremiyorum evet sizin bilgi vermiş oldugunuz sebeplerden dolayı girişimiz şuan için engelli konumda.
peki sayın nttgame bahsetmiş olduğunuz saldırı konusunda hangi hukuksal başvuruyu yaptınız resmi siteniz duyurular kısmında neden bu konu hakkında bilgi verilmiyor.
Saldırı olmuş ise sizde hukuksal bir başvuru yapmış iseniz bırakın bizde sizin tarafınızda olalım taraf olarak mahkemeye başvuralım.
kullanıcı sözleşmesinin belirli maddelerine dayanarak oyundan kopma bilinen veya bilinmeyen nedenlerden dolayı olan kayıpları nttgame ödemez ibaresine dayanarak mı bu kadar rahat davranıyorsunuz.
Sayın nttgame TÜKETİCİ konumunda olan buradaki oyuncu kitlesi ufak bir kitle değil ve kitle daha yeni ortaokuldan mezun olmuş bir sınıfı da oluşturmuyor. sizden bir TÜKETİCİ ( online market oldugunuz için bu kanun olarak benim adım sizde tüketici sözleşmesini iyi okuyunuz ) olarak isteğimiz doğru bilgilendirme ve gerçek sorunların yaşanmasında ki şeffaflık. saygılarımla
DİSCORD kanalından da hakaret dahi içermeyen ama sizin hoşunuza gitmedi diye attığınız kişiler de tepkilerini başka türlü gösteremiyor . yaptıgınız yanlış .

Reply With Quote