Ben vpn kullanacağım GM kusura bakma KO suz yaşayamam
Ben vpn kullanacağım GM kusura bakma KO suz yaşayamam
Ne zaman düzelicek vodafone net kullaniyorum isyan ettim artik
Türknet hala start gelmiyor, destekten de kayıt açtık bence Türknet knight online için sistemini değiştirmez. Knight online ne yapacak bu durumda??
Oyuna yeni başladim
premium
peri
autokutu kopegim
ve bir çok etkinlikten kazanacagim eşyalar
herşeyden önemlisi benim vaktimi harciyorsunuz
telefisi olarak saçma sapan eşyalar veriyorsunuz
biz bu oyuna milyarlar harciyoruz karşiligini böylemi alicaz
benim 3 4 gündeki zararim 250 300 tl bunu telefi edebilicek misiniz kaç gün sürücegide belli degil orasida ayri
muamma. En yakin zamanda oyun eşyalarimi satip oyunu birakicam ve forumlarda kimseye bu oyuna tekrar geri donmemesi için konu açicam
arkadaşlar vodafone filan hikaye kimsenin umrunda değiliz 2 dk açıklama yapmak bu kadar zor değil bu kadar büyük bi firmada sadece foruma bilgilendirme yapacak biri bile işe alınabilir firma kısaca diyor ki işinize gelirse oynayın kısaca biz üstüne gittikçe oyun kıymetli oyuncu kıymetsiz oluyor ki bu oyuna reel para ödüyoruz ve gerçek olan su ki oynaması pahalı bi oyun ama nedense oyuncular değersiz firma gözünde
belliki sorunu cozemiyorlar ya turknet vodafone giricek ya ttnet superonline vs giricek baktılar vodafone %20 lik kısım cogunlugu oyunda tutuyorlar
2 Haftadır sürekli sorun yaşıyoruz . Premiumlar bitti , pathoslar bitti , peri bitti ,macıg bag ler bitti , walkry lerin süresi bitecek . 2 haftadır yaşanan sorunu umarım tez vakitte çözersiniz . Bu sorunların karşılığında PUS itemlerinin telafisini bekliyoruz ...