Page 67 of 165 FirstFirst ... 1757656667686977117 ... LastLast
Results 661 to 670 of 1648
    Ben vpn kullanacağım GM kusura bakma KO suz yaşayamam

Junior Member
    Ne zaman düzelicek vodafone net kullaniyorum isyan ettim artik

Junior Member

Yeter

Quote Originally Posted by clutaah View Post
    herkese merhaba,

sunucu taraflı yaptığımız güncellemeler ile giriş ve kopma sorunlarının şu an için giderildiğini söyleyebiliriz. Türknet veya vodafone internet alt yapınız varsa oyundan kopmuş olduğunuzun ve start'ın gelmediğinin farkındayız. Konu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor

- xigncode: yüklenmeme problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. (geçici olarak dns flush veya 8.8.8.8 8.8.4.4 dnslerini deneyebilirsiniz.)

- portal: yurtdışından bağlanan kullanıcılarımızın login olamama problemi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

- vodafone&turknet: Turknet ve vodafone alt yapısını kullanan oyuncularımızın yaşadığı kopma ve start gelmeme problemleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

Anlayışınız için teşekkürler.

ntt game||knight online ekibi
    artik düzeltin vodafone ent kullaniyorum isyan ettim 3 gündür start yok

Türknet hala start gelmiyor, destekten de kayıt açtık bence Türknet knight online için sistemini değiştirmez. Knight online ne yapacak bu durumda??

Junior Member
    Oyuna yeni başladim
    premium
    peri
    autokutu kopegim
    ve bir çok etkinlikten kazanacagim eşyalar
    herşeyden önemlisi benim vaktimi harciyorsunuz
    telefisi olarak saçma sapan eşyalar veriyorsunuz
    biz bu oyuna milyarlar harciyoruz karşiligini böylemi alicaz
    benim 3 4 gündeki zararim 250 300 tl bunu telefi edebilicek misiniz kaç gün sürücegide belli degil orasida ayri
    muamma. En yakin zamanda oyun eşyalarimi satip oyunu birakicam ve forumlarda kimseye bu oyuna tekrar geri donmemesi için konu açicam

Junior Member
    arkadaşlar vodafone filan hikaye kimsenin umrunda değiliz 2 dk açıklama yapmak bu kadar zor değil bu kadar büyük bi firmada sadece foruma bilgilendirme yapacak biri bile işe alınabilir firma kısaca diyor ki işinize gelirse oynayın kısaca biz üstüne gittikçe oyun kıymetli oyuncu kıymetsiz oluyor ki bu oyuna reel para ödüyoruz ve gerçek olan su ki oynaması pahalı bi oyun ama nedense oyuncular değersiz firma gözünde

belliki sorunu cozemiyorlar ya turknet vodafone giricek ya ttnet superonline vs giricek baktılar vodafone %20 lik kısım cogunlugu oyunda tutuyorlar

Senior Member QWE123CC's Avatar
    Nickname
    KhyRenia
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by thehottest1991 View Post
    Ben vpn kullanacağım GM kusura bakma KO suz yaşayamam
    Kullanma Baskasi illegal bisi kullanir
    Ya zindan ya ban yersin ayrica 100 küsur tl odersin bu kriz zamaninda sabirli olmalisin.

Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Son gelen bilgi aşağıdaki gibidir.
    Peki elinizdeki bu bilgiyi problemin düzeltilmesi amacıyla ISS yetkilileri ile paylaştınız mı?

Junior Member
    2 Haftadır sürekli sorun yaşıyoruz . Premiumlar bitti , pathoslar bitti , peri bitti ,macıg bag ler bitti , walkry lerin süresi bitecek . 2 haftadır yaşanan sorunu umarım tez vakitte çözersiniz . Bu sorunların karşılığında PUS itemlerinin telafisini bekliyoruz ...