Page 54 of 165 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 531 to 540 of 1648
    arkadaşlar ddos saldırı filan yok yalan sunucular kaldırmıyor ne yapsınlar corona bitene kadar böle taki okullar açılır herkes işine başlar öle düzelir yada beklenen oyun çıkar o zaman bunların sunucuları boşalır kimse dc olmaz tabiki kalan olursa

Junior Member
    Quote Originally Posted by NiqhtHunter View Post
    arkadaşlar ddos saldırı filan yok yalan sunucular kaldırmıyor ne yapsınlar corona bitene kadar böle taki okullar açılır herkes işine başlar öle düzelir yada beklenen oyun çıkar o zaman bunların sunucuları boşalır kimse dc olmaz tabiki kalan olursa
    Söylediklerine Katılıyorum dc oluyoruz oyuna girmek için sıra bekliyoruz. Saldırı olsa server komple dc olması gerekmezmi ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by efyu155 View Post
    15 gün oldu hala daha bahane üretiyorsunuz türknet vodafone kullanıcıları daha az diye yaptığınız çözüme bak yazık.
    türknet vodafone 2 hafta girip ttnet giremediğinde iyiydiniz. Neden ağlıyorsun?

Junior Member
    oyunun düzelmesınden cok bu gerizekalılarında oyununun gitmesini istiyorum Allahım inşlh

Junior Member
    turknetlilerin hala sorunu devam ediyor sanırım

Junior Member
    Infractions
    0/1 (10)
    superonline olarak türknet ve vodafon şu an yaşadığınız durumu biz tam olarak 2 hafta yaşadık umarım çözüme kavuşur.

Quote Originally Posted by jaekem26 View Post
    türknet vodafone 2 hafta girip ttnet giremediğinde iyiydiniz. Neden ağlıyorsun?
    sende türknet mi vardı nerden biliyorsun kaç gün girdik kaç gün giremedik ? bende türknet var max 2-3 gün fazladan girmişizdir oda sürekli dc olarak boş beleş konuşma.şuan herkes oyunda iken ben türknet ile giremiyorum pus'um da var premium üyeliğimde.Biz hala giremiyoruz oyuna ne kadar sürer bilgisi olan var mıdır acaba?

ddos saldırı yapan uyandımı dc olmaya başladık eyer bu yazıları okuyorsan allah senin ve ailenin sülalenin bin türlü belasını versin inşallah crona ya yakalanırsınız da dünya bir pislikten kurtulur +nttgame ve bu oyundan para yiyen her kim varsa hakkımız size zehir zıkkım olsun bir kaç çakalın hakkından gelemiyorsunuz sizinde allah belanızı versin bunları silerseniz bir daha girer duymadığınız küfürleri ederim

Junior Member
    oyunun sunucuları gerçekten berbat o kadar para kazanıyorlar. bitane adam gibi çalışanı yok bu oyunun. haram zıkkım olsun.saldırı flan yok bu arada.pre olanda olmayanda dc oluyor. 2 pc var biri mobil biri türknet 5 dk da bir dc start yok yarım saat. bu bir problem değil arkadaşlar. bu kasti olarak online kişi sayısını azaltmak için yapılan birşey. biz onlar için bir hiçiz. bakım flan olmuycak hiç boşuna umutlanmayın. 3-4 tane adam çıkıp levent le video atar youtube de biz öyleyiz biz böyleyiz diye herşeyi bilmiş gibi konuşurlar. bu zihniyettekilerle işimiz olamaz. 15 senelik oyun da burada benim için biter!!!

Akşam bi yayın açında bari günlük yapıyordunuz gunluk yayıncı sayısına göre exp event yapın bari.

Salı Perşembe açıyordunuz ya