turkneti sorununu çözün abi artık ya. nasıl çözemiyorsunuz anlamıyorum koskoca şirket
turkneti sorununu çözün abi artık ya. nasıl çözemiyorsunuz anlamıyorum koskoca şirket
Sabreden Derviş Muradına ermiş arkadaşlarBazı arkadaşlar silerim demiş sitem etmiş
insan sevdigine kızar bagırır çagırır ama bırakamaz
bana şimdi biri gelip dese sana 1 milyonlira bu oyunu oynama
hayatta
oyuna değişmem yalakalık olsun diye söylemiyorum gerçekler arkadaşlar
sitem edenlerin hepsi 1 hafta sonra oyunda
yada heycanla startı bekliyor
![]()
Turknetli ve Vodafone lu kullanıcı sayısı TTnete nazaran daha az olduğu için şuan fazla sallanmadığımızı düşünüyorum . 2 gündür sorunu çözemediniz, birini çözüp diğerini bozdunuz. Madem öyle eski haline döndürün biz tekrar oyuna bağlanalım
sabah 5.45 te duzeltıcez yazdınız 24 saat oldu ancak hala vodofone alt yapısını kulllanan oyuncular olarak oyuna gişir yapamıyoruz giriş yaptıgımızda ise 5 dakika sonra kopuyor ne zaman bunu düzelticeksiniz premıumumuzu nasıl telafi ediceksiniz?
vodafone hala sorun devam ediyor telef olduk telef saattlerdir oyunu bekliyorum 5dk start geliyor giriyorum 5dk sonra dc yiyorum start bi yarim saat gelmiyor ondan sonra.
son yapılan bakımı geri alın desek daha güzel olur
### lÜtfen oyunu bakima alin ###
Last edited by GamesDepot; 04-02-2020 at 08:09 AM.
tt net için bakım yaptınız yarım saat diyip 3 saat oyunun kapalı tuttunuz seesimiz cıkmadı ama vodofoneyı bozdunuz klaç güündür oyuna giremiyoruz premıumumuz heba oluyor pus itemleri heba oluyor bunu nasıl karşılıyacaksınız oyuna girişin zirve yaptıgı şu günlerde neden bu gibi saçma sapan sorunlara hala bir çözüm getiremiyorsunuz NTT KENDİNE GEL ARTIK ŞU SORUNLARA BİR ÇÖZÜM BUL İNSANLARI OYUNDAN SOGUTMA
Evet arkadaşlar herkezin bildiği üzere ddos atak saldırıları devam etmektedir oyun düzelmedi malesef şimdi ttnetliler oyun oynuyabiliyorlar acaba bir eve 10 tane ISS mi kurdurmamızı istiyor NTTGAME Şu oyunu oynamak için her yöntemi deniyoruz ama genede başarılı olamıyoruz ddos atak felan yok arkadaşlar tamamen teknik ekip kaynaklı dc yiyoruz resmen bizimle dalga geçiyorlar şimdi bu oyunu ben myko döneminden beri oynuyorum bu kadar uzun süre oyuna erişim sağlayamadığımı hatırlamıyorum ve saçmalığa bakacak olursak vodafone ve turknet oynayabilirken ttnet ve diğerleri oynayamıyordu şimdi onlar oynayabilirken biz oynayamıyoruz şimdi burda teknik ekip suçlu değil de ddos atan bi ttnete bi vodafone'amı atak başlatıyor bırakın artık çocuk yok karşınızda yapamıyorsanız yapabilen birisini bulun yaptırın bu kadar uzun süre insanlarla alay etmenizin bir mantığı yok. Slotlara Nerf Skillere Nerf Ona Nerf Buna Nerf Atmasını biliyorsunuz şu soruna gelince neden dut yemiş bülbüle dönüyorsunuz. İnsanlar sizden açıklama bekliyor ama açıklayamıyorsunuz teknik ekip yeterli değil sorunu bulamıyor diyemiyorsunuz daha çok şeyler yazacağım ama kendimi tutuyorum sabır kalmadı kimsede çünkü sabredebileceğimiz bir sabır bırakmadınız artık şimdi oyunu komple düzeltin yada komple kapatın Covid19 vakası gibi karantinaya alın bi inceleyin insanları oyuncak ettiniz belki çalışıyorsunuz ama boşa çalışıyorsunuz.