Page 37 of 165 FirstFirst ... 2735363738394787137 ... LastLast
Results 361 to 370 of 1648
    Junior Member
    yetkılı kımse ılgılenmıyo dıye laf soylenıyo hatta ben bıle kac tane konu actım ama suan hem telafı paketımı aldım hemde dc sorunun yok dunden berı helal olsun sıze ADAMSINIZ

Quote Originally Posted by karakurt03 View Post
    yetkılı kımse ılgılenmıyo dıye laf soylenıyo hatta ben bıle kac tane konu actım ama suan hem telafı paketımı aldım hemde dc sorunun yok dunden berı helal olsun sıze ADAMSINIZ
    Sen madalyonun diğer yüzünü göremiyorsun hala aldın da ne oldu bugun bir bakıma alırlarsa oyunu bu sefer sana kapatıp vodafone ve turknete açıcaklar oyunu sonra burda sen başlarsın konu açmaya telafi aldım kullanamadım telafi verin telafi diye o yüzden ara telafi olarak göderilenleri alıp kullanmayın sorun hala devam ediyor.

Junior Member
    Ya Allah kahretsin kaç gün oldu saçma sapan telafilerle sözlerle oyalıyorsunuz bizi. 2 gün önce sadece vodafone ve Turknetlilerin oyundan dc olmama sorunu , nasıl olur da 2 gün sonra sadece onların dc olmasına dönüşür. Bu trajikomik olayı ne zaman atlatacağız veya atlatabilecek miyiz gerçekten çok merak ediyorum. Lanet olsun oyununuza ya

Quote Originally Posted by KaratabanxD View Post
    Ya Allah kahretsin kaç gün oldu saçma sapan telafilerle sözlerle oyalıyorsunuz bizi. 2 gün önce sadece vodafone ve Turknetlilerin oyundan dc olmama sorunu , nasıl olur da 2 gün sonra sadece onların dc olmasına dönüşür. Bu trajikomik olayı ne zaman atlatacağız veya atlatabilecek miyiz gerçekten çok merak ediyorum. Lanet olsun oyununuza ya
    Gayet açıklayıcı konuşmuşsun ama hala teknik destek kaynaklı değildir diyorlar bilerek yapıyorlar amaçları herkez evinde farm yapanlar farm yapmasın diye çoğu farmer oyundan para kazanıyor ya ona engel oluyolar akılları sıra farmerlar bıraksa oyunu kim oynayacak onu düşünmüyorlar. Ki her farmer para için değil oyunda item yapmak için farm atanıda var mesela ben ne güzel farmla shenlong bow almıştım ve 17 gün pre vardı onunlada kasıp +3 takı alıcakdım ama gel görki farm felan yapamadım ve dc premiumun 1 günü kaldı oyunu oynatıcaksanız adam gibi oynatın oynatmıcaksanızda kapatın herkez huzura kavuşsun.

gene gitti bekle şimdi 20 dk start gelsin diye

Senior Member
    yetkili misiniz ne boksunuz bişeyden anladıgınız yok çoluk çocuk yönetiyor koskoca oyunu satıyorum herboku bu oyun 1 saat daha oynanmaz.

Valla nasıl telafi edeceksiniz bilmem de 320 tl yatırıp bir dc premium, peri, vip key, 2 bag, 5000 hp mp potları aldım, o gün DC ler olmaya başladı. Bu aldığım ürünleri taş çatlasa 6 belki 7 gün kullanabildim. hala daha DC sorunlarım var ürünlerin bitmesine 18 gün kaldı diyor. vereceğiniz telafiyi çok büyük merakla beklemekteyim ona göre oynayacağımız oyuna bir karar vereceğiz...

gene gitti ))

Junior Member
    ya her seyi gectim allah kitap askina artik cozucekseniz cozun su durumu ya hic bi sey istemiyorum telef oldum dakika basi dc yyeme korkusunda preyide gectim diger her seyide gectim sunu cozun baska bi sey istemiyorum

Senior Member
    sabır mabır bırakmadınız yapamıyorsanız istifa allahın veletleri

drakeye bır gıremedık 200 kısı beklıyoruz zaten o doluyo ortasında dc :S