biz çok çektik birazda turknet ile vodofonlular çeksin şimdi çile sırası onlarda yok öyle kopma yaşamadan sorun atlatmak![]()
biz çok çektik birazda turknet ile vodofonlular çeksin şimdi çile sırası onlarda yok öyle kopma yaşamadan sorun atlatmak![]()
Şimdide sanırım Vodafoneliler çıldırıyor![]()
ben Türksat kullanıyorum ne yaptıysam xigncode yüklemiyor. İnternetimle ne resmi foruma ne de Oyuna girebiliyorum. Ancak vpn kullanınca girebiliyorum. Vpn kullanmaktan da bandan dolayı korkuyorum. Vpn ile girip daha sonra vpnyi kapatınca da bu sefer belli bir süre sonra oyundan atıyor. Herkez de rahat rahat oyuna giriyor. Bu problem bir bendemi var anlamadım.Umarım yetkililer kısa bir süre içinde çözüm bulabilirler
![]()
2 gün oldu yeter ya bu 3. sabah hala giriş yapamıyoruz start yok bütün pus ürünlerine yazık oluyor bizede yazık oluyor para verdiğimize mi yanalım giremediğimize mi
Kardeşim öncelikle ilgin için teşekkürler. Fakat zaten onu denememe rağmen ben kendi netimden giremiyorum.. Sanki ip ban atmışlar.. VPN dışında hiç bir şey etki etmiyor. Yani ticket bile attım. Düzelmiyor
hala start gelmiyor vodafone internete
gene gitti herhalde
Start yok ne turknet ne turktelekom
Start yok vodafone internette bi halta yarayın yarım yamalak iş yapmayın.