Yap boz oyunu mu oynuyoruz acaba bir taraf oyundayken diğer taraf oyuna giremiyor bir karar artık hangi sunucular hangi zaman girecek ....
Yap boz oyunu mu oynuyoruz acaba bir taraf oyundayken diğer taraf oyuna giremiyor bir karar artık hangi sunucular hangi zaman girecek ....
bari net bir bilgi verin. burda kaç kişi sorunun düzelmesi için bekliyor. hizmet anlayışınız bu mu sizin ?
Bakım yapılana kadar turknet ve vadofone ile bağlantı sorunu yaşamıyorduk , fakat arkadaşlarımız yiyordu mağdurduk şimdi sağolun onlar dc olmuyor şimdide biz dc oluyoruz.Teşekkürler !!
Bencilce düşünme bence.
Vodafone kullanıyorum bende, Oyunun %90'ı şuanda oyunda sadece bizim gibi belli bir kitle giriş sağlayıp kopuyor, Yani umuyorum ki kısa süre içerisinde buna da bir çözüm bulacaklar. Sunucu farkından dolayı böyle bir sorun çıktığını düşünüyorum yoksa sana bana özel sorun yaratıp da büyük kısım oyunda rahat oyun oynasın diye yapabilecekleri bir durum değil.
yurt disi sorunuda var yurtdisindakilerde dc yior yani hep ver bana ver bana yapip oyuna bakim yapmiorsunuz ayiptir insanlar o kadar para yatirior ilgilenin biraz be
Khalisbugün saat 23:57
AnyOTP yazılımı üzerinde yeni OTP ID ve Auth Code ile aktivasyon yapılırken karşılaşılan CE 1001 hatası çözümlenmiştir
*Eğer elinizde son 3 gün içerisinde alınmış bir OTP ID ve Auth Code varsa ICS sitesi üzerinden tekrar bilgi talep etmenize gerek bulunmamaktadır. (Size ulaşan en son kodu kullanabilirsiniz)
*Kodu kullanırken AnyOTP yazılımı kendini kapatırsa yazılımı silip, tekrar kurduktan sonra kodunuzu girmeyi deneyiniz.
Darısı bizim başımıza umarım bizim sorunda kısa sürede hallolur![]()
23:57 Khalis;
"AnyOTP yazılımı üzerinde yeni OTP ID ve Auth Code ile aktivasyon yapılırken karşılaşılan CE 1001 hatası çözümlenmiştir
*Eğer elinizde son 3 gün içerisinde alınmış bir OTP ID ve Auth Code varsa ICS sitesi üzerinden tekrar bilgi talep etmenize gerek bulunmamaktadır. (Size ulaşan en son kodu kullanabilirsiniz)
*Kodu kullanırken AnyOTP yazılımı kendini kapatırsa yazılımı silip, tekrar kurduktan sonra kodunuzu girmeyi deneyiniz."
Konuyu takip edenler için yazayım, belki discord takip etmezler.
Draki bozuldu
2 hafta da vodafone turknetliler giremesin, eşit haksızlık olsun![]()