Page 8 of 165 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 71 to 80 of 1648
    Senior Member
    Quote Originally Posted by rovdyy103 View Post
    rezalet ya, koskoca firma, ne yaptınız ne ettinizse vodafone ve turknet kullanıcıları nasıl olsa daha az diyip, saldırıları bize doğru yönlendirdiniz. port mu değiştiniz ne halt ettinizse şimdi biz giremiyoruz. Sorunu ortadan kaldırmak varken bunu beceremeyip, sıvama işi yapıyosunuz.
    ben sürekli forumdayımda.Bizde start yokken hiç bir yorum yapmamıştın.

Senior Member
    3 saati aşkındır dc olmadım ttnet ev interneti kullanıcısıyım

Quote Originally Posted by OvV View Post
    ben sürekli forumdayımda.Bizde start yokken hiç bir yorum yapmamıştın.
    DDD helal olsun sana

Bende Vodefona kullanıyorum çok oynadık sıra Türk telekomda adalet sağlansın düzelene kadar biraz da onlar oynasın

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Hangi discord'u kullanıyorsunuz acaba? 18:38'de kanala "vodafone ve turknet" için mesaj sabitlendi.
    Aşağıda da Maglorex'in yazdıklarını görebilirsin. Spam yapmayın diye kaç sefer uyardı, ısrarla aynı şeyleri yazdılar. Sonra kanalı kapattılar. E böyle olunca "açıklama yapmıyorlar, chati kapatıyorlar" diye feryat etmenin anlamı kalıyor mu?

Kardeşim benim discord'um böyle şuan, en son mesaj 15:47'de ne chatin açıldığı görünüyor ne başka bir duyuru var, zaten elli tane yere bakıyoruz yeni bir açıklama var mı diye keyfimden yazmıyorum, senin bahsettiğin duyuruyu sadece 3-4 saat önce clutah yazmış bu konunun açıklamasında, bende ozaman start vardı 1 saat önce gitti.

Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Pandora
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by BySTONEXX View Post
    Kardeşim benim discord'um böyle şuan, en son mesaj 15:47'de ne chatin açıldığı görünüyor ne başka bir duyuru var, zaten elli tane yere bakıyoruz yeni bir açıklama var mı diye keyfimden yazmıyorum, senin bahsettiğin duyuruyu sadece 3-4 saat önce clutah yazmış bu konunun açıklamasında, bende ozaman start vardı 1 saat önce gitti.
    Konu dışı kanalı açıktı, duyurular ve mesajlar orada. Cevap da yazılıyordu fakat spamdan dolayı kapatıldı. O kanala da bakarsan yaptığım yorumun yerinde olduğuna sen de hak verirsin. Lütfen.

Vodafone Start geldi.

Fakat presiz giriş sağlanmıyor yeni sunucuda sıra sayıyor, Buda demek oluyor ki Türk telekom kullanıcısı vodafone sayısından fazlaymış

Senior Member
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Konu dışı kanalı açıktı, duyurular ve mesajlar orada. Cevap da yazılıyordu fakat spamdan dolayı kapatıldı. O kanala da bakarsan yaptığım yorumun yerinde olduğuna sen de hak verirsin. Lütfen.
    Yani bravo şu ortamda açacak en güzel yeri bulmuşlar konu dışı! biz sabit mesajları bekliyoruz, önemli bir açıklama gelir diye, açıklamalar spamların arasında hiç uğramadığımız yere yazılıyor ne diyim ben arkadaş pes.

5dk oyun oynadık gene gitti start

Junior Member
    TTNET kullanıyorum statik ip dns de start vermiyordu reset den sonrada denedim start yoktu dns değiştirdim yaklaşık 4 saatdir dc olmadım 5 draki girdim sorun yok statik dns ayarlamayada şuan çekiniyorum düzelmemişse ? reset sırasında altar sirius vega serverleri açıktı

NTTGAME'nin çözeceği sorunda anca bu kadar olur , ttnet ve turevi daha fazla oyuncu bağlantığı ıçın çalışan porta onu takmışlar , çalışmayanada vodafone ve turkneti ) ne muhteşem çözüm ama , bu ekip parti kursa türkiyede iktidar olur.