Artık şu OTP yi düzeltecek misiniz? İlla iptal mi etmemiz gerekiyor. Sonra karakterler soyuluyor. İki gündür oyun oynayamıyorum bu yüzden. Bu iş bu kadar zor olmamalı ya!
Artık şu OTP yi düzeltecek misiniz? İlla iptal mi etmemiz gerekiyor. Sonra karakterler soyuluyor. İki gündür oyun oynayamıyorum bu yüzden. Bu iş bu kadar zor olmamalı ya!
start gittibaya düzeltmişsiniz tebrik ederim NTTGAME
Login server connection failed!
türknet ve vodafone gitti beyler sakin
18:57 Maglorex;
"Eğer Türknet veya Vodafone internet alt yapınız varsa oyundan kopmuş olduğunuzun ve start'ın gelmediğinin farkındayız. Konu ile ilgili çalışmalarımız sürüyor."
Bunu daha önce de yazdı ama insanlar inatla dc olduğunu yazıyor, spamlıyor. Sonra da discord chati kapatıyorlar, açıklama yok diyorlar. Kapanır tabi. Arkadaş az okuyun, az bakın aynı sorunu yazıp farklı cevap mı bekliyorsunuz anlamadık ki?
Abi bu ttnet altyapısını kullanan Türknetlilerin günahı ne her seferinde bizi vuruyor dc.
superbox kullanıyorum 4 saattir oyundayım.
Arkadaşım benim discord'ta öyle bir şey yazmıyor, sabahtan beri bakıyoruz sürekli zaten bilip bilmeden yorum yapma başkalarının adına, insanlar bilgi almak için tabiki soracak sana mı dert oldu?
Maglorex'in sabitlenmiş bir tane duyurusu var 15:47 de, o da bugünkü yapılan bakımın içeriği. Asıl senin gibiler gelip buraya boş boş şeyler yazıp asıl sorunların görülmesini engelliyor.
Last edited by BySTONEXX; 03-31-2020 at 04:18 PM.
Çarim %98 den-%87 ye dÜŞtÜ 83/2 teŞekkÜr ederİm.
şaka gibi ya bu seferde bizi vurdu toto![]()