Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
    Senior Member Lazuri08's Avatar
    Class
    Rogue
    Race
    El-Morad
    Yeni sunucu düşünüşmüyor zira oyun yenileniyor , en iyiside bu zaten. Var olanı en güzel hale getirmek en mantıklısı.

Senior Member gipin's Avatar
    Class
    Rogue
    Server
    Athena
    Race
    Karus
    ne yeni swsi arkadaşım biz user azlığından kırılıyoruz yeni sw diyonuz bi gidin allah aşkına

Senior Member ThePerfectGame's Avatar
    Nickname
    PerfectGame
    Class
    Warrior
    Clan
    California
    Server
    Resurrection
    Race
    Karus
    Kalan Serverler Birleştirip İllegallik 0 a ininceye kadar yeni server getirilmemelidir. Benim düşüncem bu.Herşey yoluna girip koxp 0 a inince npt dahil hepsine bi önlem alındığında yeni server getirilebilir ve tadından yenmez

Saygılar...

Quote Originally Posted by ThePerfectGame View Post
    Kalan Serverler Birleştirip İllegallik 0 a ininceye kadar yeni server getirilmemelidir. Benim düşüncem bu.Herşey yoluna girip koxp 0 a inince npt dahil hepsine bi önlem alındığında yeni server getirilebilir ve tadından yenmez

Saygılar...
    Katılıyorum. Oyunda illegal oluşumlar önlenmedikçe yeni serverın çok bir anlamı olmuyor. ilk önce çözüm bulunması gereken sorunlar hallolsun sonra da yeni server gelirse utc ile çok eğlenceli bir oyun haline dönecektir. bu da player sayısını artırır. oyuna başlayacaklar için de yeni bir server avantaj olur çünkü diğer serverlarda item durumu malum, oyuna başlamak için yeni server bekleyen insanlar da olduğuna göre bunu da değerlendirecektir yönetim.

Tags for this Thread