Yeni sunucu düşünüşmüyor zira oyun yenileniyor , en iyiside bu zaten. Var olanı en güzel hale getirmek en mantıklısı.
Yeni sunucu düşünüşmüyor zira oyun yenileniyor , en iyiside bu zaten. Var olanı en güzel hale getirmek en mantıklısı.
ne yeni swsi arkadaşım biz user azlığından kırılıyoruz yeni sw diyonuz bi gidin allah aşkına
Kalan Serverler Birleştirip İllegallik 0 a ininceye kadar yeni server getirilmemelidir. Benim düşüncem bu.Herşey yoluna girip koxp 0 a inince npt dahil hepsine bi önlem alındığında yeni server getirilebilir ve tadından yenmez
Saygılar...
Katılıyorum. Oyunda illegal oluşumlar önlenmedikçe yeni serverın çok bir anlamı olmuyor. ilk önce çözüm bulunması gereken sorunlar hallolsun sonra da yeni server gelirse utc ile çok eğlenceli bir oyun haline dönecektir. bu da player sayısını artırır. oyuna başlayacaklar için de yeni bir server avantaj olur çünkü diğer serverlarda item durumu malum, oyuna başlamak için yeni server bekleyen insanlar da olduğuna göre bunu da değerlendirecektir yönetim.