Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Exclamation Yeni Gelen Vergi Sistemi İçin NPC

Nasıl ki krallıkta toplanan paralar için bir NPC var ise bence aynı şekilde biriken vergileri görmek için de NPC olması gerekiyor sonuçta insanlar ne kadar biriktiğini tahminen ne zaman dağıtılacağını bilmek istiyor, e bu vergiler de bizim yaptığımız alım satımlarla biriktiği için haliyle bunu görmeye de hakkımız olduğunu düşünüyorum. Sistemde biriken para , son dağıtılan paralardan kim ne kadar kazanmış gibi şeylerin yazılması bence iyi olur. Hatta eklenebilirse eğer dağıtım zamanında son bir kaç m kala BDW , chaos paneli gibi bir panel açılarak isteyen tıklayıp 21 gb biriktiği anda ekranda çekiliş animasyonu belirerek izleyebilsin ( tabi ki bu son belirttiğim bir öneri görsel zevk ve heyecan katar. Örneğin oyundaki çarkıfelekte olduğu gibi. )

Senior Member FFferik16's Avatar
    Katılıyorum. Zaten bunlar olmadan gelmesi büyük bir eksiklik.

He ama bu dahil daha düzenlenmesi gerekenler var büyük ihtimal umarım üzerinde durulur.

Junior Member
    Quote Originally Posted by FFferik16 View Post
    Katılıyorum. Zaten bunlar olmadan gelmesi büyük bir eksiklik.

He ama bu dahil daha düzenlenmesi gerekenler var büyük ihtimal umarım üzerinde durulur.
    Bunun yanı sıra art niyetli kullanımların önüne geçme amacıyla konu hakkında bilgi verilmiyor ama bununla alakalı bir level bilgisi verilmeli mesela kimisi ardream oynuyor ve pazar yapıyor afk kalacağında yada kimisi Base oynuyor aynı şekilde afk kalacağında charı bırakıyor pazara yani belli başlı bilgi verilmesi gerekiyor insanlara. Sonuç itibariyle böyle bir sistem gelecek dediler tak dedi geldi bir anda ama kimsenin bilgisi yok tek bildiğimiz belli başlı şartları olduğu %3 kesinti yapıldığı 10 gb 5 gb 1er gb olarak dağıtılacağı devamı yok daha fazla bilgilendirilmesi gerekiyor

Tags for this Thread