Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Lightbulb Sadece bir öneri...

Selamun aleykum arkadaşlar...

Bunu sadece bir öneri olarak yazıyorum.

Nasıl ki CZ de boss kesince droplar bölüştürülüyorsa aynı şey JR'dede olması gerekmez mi?

Sizcede daha adil olmazmı ? Devada alınan GB ve Silver Bar 8 kişiye pay edilse?

Sonuçta ortak bir iş yapılıyor. Saygılar İyi oyunlar.

Senior Member Ardasdasd1990's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Zero
    Race
    Karus
    1.si czde herkes birbirine pay vermiyor kesilen bosslar tanıdıklar arası kesiliyor çoğu zaman ben çok drop çalanı gördüm 2. evet gb ve silver bar konusunda haklısın keşke coins olarak gelse tüm party paylaşsa daha güzel olur daha 1 kere gb almayan adamlar var yıllarca oynayıp .

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ardasdasd1990 View Post
    1.si czde herkes birbirine pay vermiyor kesilen bosslar tanıdıklar arası kesiliyor çoğu zaman ben çok drop çalanı gördüm 2. evet gb ve silver bar konusunda haklısın keşke coins olarak gelse tüm party paylaşsa daha güzel olur daha 1 kere gb almayan adamlar var yıllarca oynayıp .
    tabi her sw de dediğin şey değişiyor olabilir.. ama adil olan bu bence. dün mesela jr deydik bi adam afq idi 3.odada geldi bişey yapmadı deva da gb yi alıp gitti.. şöyle bi baktım ve kahkaha attım istemsiz bence tüm sw lerde bu jr dropları pay edilmeli.. dediğin gibi yıllarca gb alamayan var.

Senior Member darbzen2o12's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    gb/sb nin nakit olarak herkese pay edilmesi fikri çok güzel. tabii gelecek coins premium-hypernoah-valkyrie göre değişmezse.

Junior Member
    Quote Originally Posted by darbzen2o12 View Post
    gb/sb nin nakit olarak herkese pay edilmesi fikri çok güzel. tabii gelecek coins premium-hypernoah-valkyrie göre değişmezse.
    +++++++++++

Tags for this Thread