Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 36 of 36

Thread: Hesabım Hk.

Senior Member iVibe's Avatar
    Dün gece harpyden 3-4 saatte cıkardıgım 3 md den 1 tanesi +7 1 tanesi +6 oldu bunları satıp siteye 20m verip 13 tl civarı para cıkaracaktım ve bugünki sigaramı karşılayacaktım,
    Şu cümleyi kurup nasıl o adama laf edebiliyorsun? O 18 char işletiyor sen 1. Başka bir fark yok. İkiniz de bu oyundan atılmalısınız bence. Bu oyunda farmı sadece karakterini güçlendirmek için yapanlar olsaydı bu oyun daha güzel hale gelirdi.

Senior Member
    Quote Originally Posted by iVibe View Post
    Şu cümleyi kurup nasıl o adama laf edebiliyorsun? O 18 char işletiyor sen 1. Başka bir fark yok. İkiniz de bu oyundan atılmalısınız bence. Bu oyunda farmı sadece karakterini güçlendirmek için yapanlar olsaydı bu oyun daha güzel hale gelirdi.
    Ama sigara parası yaaaaaaaa

Senior Member
    Infractions
    0/1 (10)
    P2W oyunundasın dostum. Parayı verenin her zaman güçlü olduğu oyunda bu şekil ağlamak da ne biliyim ?
    ha bu arada ben de fakir oyunculardanım. ben de iteme para yatırmam. Ama itemli birisi gelip de beni kesince veya slotumu elimden alınca ağlamam.
    Ayrıca millete fikrini soruyorsun, aleyhinde yorum yapılınca sinirleniyorsun , acaip adamsın vesselam. Sana hak vermek zorunda değil hiç kimse.
    Başkalarının da dediği gibi , eğer güçlenmek istiyorsan kastığın parayla item yap, sigara alma... ha onu da mı kastırmıyor, o zaman gel altara vegaya, bütün slotlar bomboş =)
    Saçma sapan demagoji ile ilgi toplamaya çalışma...
    Genelde ezilenin tarafında olurdum ama o kadar antipatiksin ki hiç bir şekilde seni savunmak gelmedi içimden =)

Senior Member
    Nickname
    MechulGazi
    Bence oyunu bırakıp tedavi olup iş bulmalısın. Amatemde sana yardımcı olacaklardır. İşini bulup düzenini kurduktan sonra oyuna başlaman daha sağlıklı olacaktır.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Konu da haklı olunan bir nokta var oyunu amacı dışında kullanmak yani tl ile oyun materyali satmak almak vs.
    En önemli nokta da şu boş yapmanın alemi yok GENİE ALTI MAKROLARA ÖYLE GÖZ AÇTIRMAMA TARZINDA İŞLEM YAPILMIYOR.
    Zaten sıkıldım oyundan makroyla ilgili patlayasım var sirius da charlarım itemlerim hiç umrumda da değil biraz daha böyle sürerse ben susmayacağım Genie altı makrocular hakkında.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by blackinsilence View Post
    HERŞEY ORTADA YA BEN BOŞUNA ÇIRPINIYORUM, BU OYUNDA GMLERE BAHŞİŞ VERECEKSİN TONLARCA N POİNT ALACAKSIN , SONRA İSTEDİGİNİ ELİNİ KOLUNA SALLAYA SALLAYA YAPACAKSIN ADAM MACRO KULLANARAK 18 TANE CHAR KULLANARAK SLOTLARI İSTEDİGİ GİBİ ELİNE GECİRİYOR Kİ BUNLAR TAMAMEN YASAK, AMA 1 SLOTDA OYUN OYNAYABİLMEK İCİN ORAYA MOB CEKİP ADAMI KORKUTMAYA CALISMAK BAN SEBEBİ OLUYOR NİYE ? ÇÜNKÜ PREMİUM ALMADIM N POİNT ALMADIM DİYE, BEN HEP DEMİŞİMDİR VE YİNE DİYECEGİM BU OYUNU NEZAMAN TÜRKLER ALDI OZAMAN BİTTİ DURUM ORTADA ZATEN ESKİ OYUNCU SAYISINA BAKIN ŞİMDİKİ OYUNCU SAYISINA BAKIN, 3 TANE YENİ SW AÇTILAR YİNE BİRŞEY BECEREMEDİLER ŞUAN Bİ TEK SİRİUS SW Sİ AYAKTA ODA YARIM YAMALAK, GB FİYATLARI DÜŞÜNCE ORASIDA BİTER YENİ Bİ SW DAHA ACARLAR YİNE APTAL GİBİ KANDIRIRLAR BİZİ, Ne durumda olursam oliyim açlıktan ölcek duruma geliyim hiç bir zaman kimseye yalakalık yapmadım kimsenin parasıyla böyle rezil bir şekilde hizmetcisi olmadım ekmegim için temizliklere bile gittim ama bunlardan daha şerefli daha namuslu daha gururluyum çok şükür ben aynaya rahat bakabiliyorum ama bana bu haksızlıgı yapanlar hiç sanmıyorum aynaya rahat bakabiliyorlarmı, burada tamamen paralı iş birligi var TÜRK GM LERİN YILLARDIR YAPTIGI GİBİ NE İFŞALAR GÖRDÜK NELER NELER GÖRDÜK ÇOK SAKLAMAYA ÇALIŞTINIZ AMA OLMADI ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN BANA BU HAKSIZLIGI YAPANLARA SÖYLÜYORUM BUNLARI, SİZLER SENELER SONRA ÖLDÜGÜNÜZDE ARKANIZDAN SİZİ KİMSE HATIRLAMAYACAK HATIRLAYANLARDA REZİL BİR ŞEKİLDE HATIRLAYACAK CÜNKÜ SİZLER GERCKTEN REZİL İNSANLARSINIZ BİR YANDAN BAŞKA KONUŞURSUNU BİR YANDAN BAŞKA KONUŞURSUNUZ PARA İÇİN HEP BUNU YAPMAK ZORUNDA OLUCAKSINIZ HEP GURURUNUZU İNSANLARIN AYAKLARININ ALTINA ALACAKSINIZ EVİNİZE GELDİGİNİZDEDE AİLENİZE ÇOK TEMİZ ÇOK GURURLU BİR İNSANMIŞ GİBİ ÇIKACAKSINIZ AMA UTANMAYACAKSINIZ BİLE TÜH SİZİN SURATINIZA İNSANLIGINIZA ALLAHINIZ PARA OLMUŞ SİZİN, AMA SIKINTI YOK SİZİDE BİTİRİRLER MERAK ETMEYİN.
    İlk yazdıklarını görmezden gelmeye çalıştım. Sana cevap yazan Gm Lead Khenarth da muhtemelen bu şekilde düşünmüş ve yazına kimse müdahale etmeden yazmaya devam etmişsin. Ama suyunu çıkarmışsın, bu sadece bir oyun. Daha ilk cümlende oyun kurallarını ihlal ettiğini kendin yazmışsın, bu durumda elbette ceza alacaksın ama bu kullandığın dil ile de forumdan da banlandın. Üstelik süresiz.

Yazdıklarının tamamını okuyunca normal bir insanın yazıları olmadığı kanısına varıyorum ancak ben doktor değilim. Bu oyunu uzun yıllar oynamış birisi olacak nacizane tavsiyem mutlaka profesyonel bir destek al çünkü normal değilsin. Eminim ki sana bu konuda yardımcı olacaklardır.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Tags for this Thread