Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
    Oynama kardeşim seni düşünen yok

Senior Member TheTick's Avatar
    Nickname
    MAGEOFDARKKINGDOOM
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by cYkParsing View Post
    Bu oyunu oynuyorsan en kötü bronz premium çekmek zorundasın.

800 npointi çeker 716 npointi ile premiumunu alır gerisi ile açılması gereken yerleri açarsın.

Ha yok ben para yatırmadan oynarım diyorsan illegalsindir o zaman oynamana gerek yok bırak.
    yavaş birader. presiz bir çok char açıp oynayan insanlar var kimseyi damgalayamazsın bu şekilde.
    JustInTime

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad

800 npointi çeker 716 npointi ile premiumunu alır gerisi ile açılması gereken yerleri açarsın. İstersen daha sonra hiç premium yükleme.

Ha yok ben 1 kere bile premiumda almam para yatırmadan oynarım diyorsan illegalsindir o zaman oynamana gerek yok bırak.

Bazı kişiler anlamadığı için daha açıklayıcı yazdım.
    Çok saçma bir düşünce para yatırmadan oynayan bir sürü insan tanıyorum. İllegal teşhisi koydun 2 dakikada vallahi bravo size.

Senior Member cYkParsing's Avatar
    Quote Originally Posted by FearlessTheTurk View Post
    Çok saçma bir düşünce para yatırmadan oynayan bir sürü insan tanıyorum. İllegal teşhisi koydun 2 dakikada vallahi bravo size.
    para yatırmadan oynayan bir sürü insan tanıyorsan onlar peki tradeyi nasıl açtı ?

para yatırmadan oynayan bir sürü insan itemlerini nasıl dizdi ? trade kullanmayarakmı oyunu oynuyorlar halen
    pazar kurmuyorlarmı ?

şuan bende premiumsuz oynuyorum ama bu oyunu oynarsam en kötü 800 cash çeker premiumumu alır kalanıylada trademi açarım. 1 kere dahi bile olsa

şuan bende premiumsuz oynuyorum

bu oyun belirli bi yere kadar premium şart itemini dizersin lvlini kasarsın istersen ondan sonra 1 npoint bile yükleme.

yazıyı nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum
    Last edited by cYkParsing; 07-21-2019 at 10:10 AM.

Senior Member
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    para yatırmadan oynayan bir sürü insan tanıyorsan onlar peki tradeyi nasıl açtı ?

para yatırmadan oynayan bir sürü insan itemlerini nasıl dizdi ? trade kullanmayarakmı oyunu oynuyorlar halen
    pazar kurmuyorlarmı ?

şuan bende premiumsuz oynuyorum ama bu oyunu oynarsam en kötü 800 cash çeker premiumumu alır kalanıylada trademi açarım. 1 kere dahi bile olsa

şuan bende premiumsuz oynuyorum

bu oyun belirli bi yere kadar premium şart itemini dizersin lvlini kasarsın istersen ondan sonra 1 npoint bile yükleme.

yazıyı nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum
    Yazdığını sen iyi oku bence.
    Last edited by FearlessTheTurk; 07-21-2019 at 10:34 AM.

Banned
    Infractions
    0/2 (25)

800 npointi çeker 716 npointi ile premiumunu alır gerisi ile açılması gereken yerleri açarsın. İstersen daha sonra hiç premium yükleme.

Ha yok ben 1 kere bile premiumda almam para yatırmadan oynarım diyorsan illegalsindir o zaman oynamana gerek yok bırak.

Bazı kişiler anlamadığı için daha açıklayıcı yazdım.
    ne alaka ben hıc para yatırmadım oyuna suana kadar hile mı oluyorum ? yok hile isem niye banlanmadım hala sizin gibi kerizler verdiği paranın acısını bize sallayarak cıkarıyor

Senior Member BestVitaLity's Avatar
    Quote Originally Posted by okurgezerr View Post
    ne alaka ben hıc para yatırmadım oyuna suana kadar hile mı oluyorum ? yok hile isem niye banlanmadım hala sizin gibi kerizler verdiği paranın acısını bize sallayarak cıkarıyor
    Oynadığın oyuna destek amaçlı da olsa npoint almayı kerizlik olarak mı görüyorsun?

Senior Member cYkParsing's Avatar
    Quote Originally Posted by okurgezerr View Post
    zindanlara çok düşmüşsün galiba illegal oynadığın için pustan stick çektiğine göre
    npoint çeken koxper en sevdiğim.
    senin gibi cahile başka mesajım olmaz.

Senior Member
    Bu oyunu oynuyorsan 28.5 lira hic bir şey ve üstelik 400 cash cekip 2 tane premium mana pot alıp oyun gıbı gb cevirebilirsin bu şekilde harcadıgın mıiktar 2-3 lira olur bana kalsa 5 cash degil 3200 cash olsa keşke en azından koxperler azalır oyunda.

Junior Member
    genelde 5 cash olayından rahatsız olan tayfa koxperler çünkü rahatça at koşturamıyorlar. verdiğin parayı gayette güzel geri alıyorsun. şu parayı veremeyecek oyuncalar bi zahmet oynamasın

Tags for this Thread