Yaratığa en fazla damage verenin premiumuna göre item düşer, kutu kim açsın olayı hurafedir.
Bununla ilgili bir video izlemiştim de youtube, onu bulmak var şimdi![]()
Yaratığa en fazla damage verenin premiumuna göre item düşer, kutu kim açsın olayı hurafedir.
Bununla ilgili bir video izlemiştim de youtube, onu bulmak var şimdi![]()
Last edited by NeedB; 07-15-2019 at 10:25 AM.
işte tam bu konular için Bu oyunun adam akıllı, doğrudan yapımcı onaylı rehberlere ihtiyacı var.
bknz : https://forum.nttgame.com/forum/show...%C4%B1yorsunuz
Bence kutu yaratığa ilk atak veren karakterce belirlenir.
Misal 10 level bir karakteriniz ile 30 levellik bir yaratığa sadece %1 lik hasar vurun. Geri kalan %99 u 83 level karakterinizle kesin yaratıktan gene coins çıkacaktır. Yani yaratığın kutusu daha ilk atak aldığında belirlenmiştir fikrindeyim. En çok vuranda çok mantıklı fakat yukarıda anlattığım mesele beni bu fikre itiyor.
Yaratığa en çok hasar verene göre düşüyorsada misalen bifrosttaki db priestlerin geneli bırakın dc premiumu, premium bile almazlar. ama moba parazit attıkları için mob eksik canda doğar. Bu durumda bu hasar olarak sayılıp, prieste göremi drop düşüyor ?
Hep bunlar oyunu yapan ve dağıtan firmaların YAZILI olarak izah etmesi gereken teknik detaylardır. Bir yayında 5 saniyelik cümle ile bu izah edilmemeli fikrindeyim.