Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Junior Member

Angry Hacked Account İnv* Hatası

Altar serverında oynuyorum. Karakterime son 3 gündür giriş yapmıyordum. Kendimce pazar yapıyordum. Bugün hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda Hacked Account İnv* hatası verdi ve giriş yapamıyorum. İllegal program kullanmıyorum. İllegal hiç birşey yapmıyorum. Bu hatanın sebebi nedir ve nasıl çözebilirim

Senior Member WoLFapaK's Avatar
    Hesabın sanırım hacklenme riskine karşı kapatılmış. Desteğe bilet gönderip teyit ettirip açtırmayı dene.

Junior Member
    Hesabımdaki tüm Npointleri kullanmıştım. Ticket için tekrar Npoint almam gerekiyor. Aldığımda ve ticket yolladığımda sorun kesin çözülür mü

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by SmithKline View Post
    Hesabımdaki tüm Npointleri kullanmıştım. Ticket için tekrar Npoint almam gerekiyor. Aldığımda ve ticket yolladığımda sorun kesin çözülür mü
    Hesap size ait ve hesap aitlik soruları hakkında bir sorun yaşamazsanız muhtemelen. Elbette bilmediğimiz bir şeyler yapmadığınızı varsayarak yazıyorum bunu. Bilet atarak cevap beklemeniz gerekecektir. En erken cevap mesai saatlerini kapsayan pazartesi gününden sonra gelecektir.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Senior Member EsTeLLa's Avatar
    Büyük olasılıkla açılır. Evet Npoint almanız lazım hesabınızda en az 1 Npoint bulunmak zorunda. Tek bir bilet atıp gelecek cevabı bekleyin biletinizi sürekli güncellemeden beklemeniz gerekiyor.

Junior Member
    Şöyle söyleyeyim 9-10 sene sonra içimde tekrar bir heyecanla başladım. Yavaş yavaş toplarım karakteri diye. Yavaş Yavaş kasıyordum. Keyif almak istiyordum Eski knight zamanları gibi. Görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş. Oyun hala cebinden para çıkarmanın derdinde. Maddi durumum yerinde çok şükür. Para sorun değil ama insanları aptal yerine koymaları beni üzdü. İllegal bir program kullanmış olsam veya denesem zaten başlamam. Knight Online ı bırakan herkes illegal programlar yüzünden bıraktı zaten. Yazık. NTT de olmamış. Aldığım Npointler de onların olsun. Karakter de. itemler de. Vakit geçirmek için başladığım oyun dert sahibi yapacaksa hiç gerek yok. Sizlere iyi oyunlar

Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Şöyle söyleyeyim 9-10 sene sonra içimde tekrar bir heyecanla başladım. Yavaş yavaş toplarım karakteri diye. Yavaş Yavaş kasıyordum. Keyif almak istiyordum Eski knight zamanları gibi. Görüyorum ki hiçbir şey değişmemiş. Oyun hala cebinden para çıkarmanın derdinde. Maddi durumum yerinde çok şükür. Para sorun değil ama insanları aptal yerine koymaları beni üzdü. İllegal bir program kullanmış olsam veya denesem zaten başlamam. Knight Online ı bırakan herkes illegal programlar yüzünden bıraktı zaten. Yazık. NTT de olmamış. Aldığım Npointler de onların olsun. Karakter de. itemler de. Vakit geçirmek için başladığım oyun dert sahibi yapacaksa hiç gerek yok. Sizlere iyi oyunlar
    İyi güzel de size kimse tpt dememiş ki onu nereden çıkardınız? Hesabınızla ilgili bir güvenlik durumu olmuş ve bu yüzden kapatılmış.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Junior Member
    aynısı bugün bana da oldu dediğin durumdayım ilgilenen olmadı

Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by ork_PjF5tEVG View Post
    aynısı bugün bana da oldu dediğin durumdayım ilgilenen olmadı
    Müşteri hizmetleri resmi tatillerde çalışmamaktadır. En erken cevap pazartesi gününden itibaren gelebilir.

Senior Member CmaN's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    umarım illegal sitelerde satılan nttnow onayı yapılmış hesaplardan almamışsınızdır

Tags for this Thread