Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Unhappy Durduk yere Hacked account inv" hatası aldım yardım lütfen

Durduk yere Hacked account inv" hatası aldım dc prenin ve toplamanın süresi azaldı bunların süresi geçiyor mu ticket attım daha dönüş olmadı çok uzun sürer mi neden hala cevap alamadım

Junior Member
    GeÇmİŞ olsun İlgİnÇ İnŞallah kisa sÜrede ÇÖzersİn

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Merhaba,
    Hesabınız ile ilgili süpheli durum olduysa bu tarz ban uyarısı almaktasınız. Bilgisayar güvenliğini sağladığınız bilgisayar üzerinden Konu ile ilgili destek bölümünde KO Ban / Jail / Unblock seçerek bilet göndermeniz gerekmektedir.

Hesabınıza bağlı premiumlar günlük olduğu için her geçen gün süresi düşmektedir.

Junior Member
    BİLET gönderdim ama hala cevap alamadım nasıl olur böle bir şey anlamıyorum premiumun süresi azaldı toplamanın süresi azaldı giriş etkinliği bozulacak bu durum beni çok geri atıyor bir an önce nasıl hızlı bir şekilde çözeriz

Junior Member
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Merhaba,
    Hesabınız ile ilgili süpheli durum olduysa bu tarz ban uyarısı almaktasınız. Bilgisayar güvenliğini sağladığınız bilgisayar üzerinden Konu ile ilgili destek bölümünde KO Ban / Jail / Unblock seçerek bilet göndermeniz gerekmektedir.

Hesabınıza bağlı premiumlar günlük olduğu için her geçen gün süresi düşmektedir.
    BİLET gönderdim ama hala cevap alamadım nasıl olur böle bir şey anlamıyorum premiumun süresi azaldı toplamanın süresi azaldı giriş etkinliği bozulacak bu durum beni çok geri atıyor bir an önce nasıl hızlı bir şekilde çözeriz

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Quote Originally Posted by Rapsody View Post
    Bizim yaşadığınız durum ile ilgili bir bilgimiz bulunmuyor bilet üzerinden gelecek cevabı beklemelisiniz.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Bizim yaşadığınız durum ile ilgili bir bilgimiz bulunmuyor bilet üzerinden gelecek cevabı beklemelisiniz.
    işlem sürecini nasıl hızlandırabilirz her geçen dakika benim için zarar onca aldıklarımdan sonra macig bag premium pet toplama hepsi boş olacak giriş etkinliği sıfırlandı çok zarar ettim nasıl hızlandırabiliriz sizin bir yardımınız olmaz mı yada direk görüşme yapabileceğim biri yok mu yardım edin

Tags for this Thread