Öncelikle herkese iyi günler , eğlenceli oyunlar diliyorum .
Oyun içerisinde yaşamış olduğum bir hikayeyi burada sizinle paylaşmak istiyorum.
Açmış olduğum yeni karakterim ile oyuna başladım. Oyun içeriği gereği görev yapmamız gerekiyor.
Patrick beyefendinin vermiş olduğu görevleri alıyorum. Benden 5 adet Worm ve Bandicoot öldürmemi istiyor.
Görevi yapıyorum ve ödülümü alıyorum. Şuana kadar her şey normal değil mi ?
Bir sonra ki görevde benden 5 adet Kecoon öldürmemi istiyor. Peki gidip öldüreyim.
A burda 70 level 2 okçu durmadan Kecoon'ları öldürüyor. Yavrum yazık doğamadan ölüyor. Neyse gidip diğer görevi alayım bari.5 adet Bulcan öldürmem gerekiyormuş. Hadi gidelim. Allah Allah burada da 70 level okçular var. Bu görevi de yapamadım.
Bu şekilde bütün slotları hikayeme dahil etmeye ihtiyaç görmüyorum.
Evet sayın GM 'ler ben Knight Online adlı oyunu oynamak için açıyorum ve ne yazık ki oyun içeriğinin bana sunduğu
görevler zincirinin ilk halkalarında takılıp kalıyorum. Böylece doğal olarak oyun içeriğinden mahrum kalıyorum.
Şimdi bu arkadaşların çoğunun amacı bu slotlarda bir takım eşyalar elde edip bunları oyun içerisinde coinse dönüştürüp
daha sonra GB siteleri aracılığıyla bu coinslerden gelir elde etmek. Kendi yayımlamış olduğunuz ban politikasında
'Oyuncu faaliyetlerine kasıtlı olarak engel olmak veya oyun içerisinde huzursuzluk vermek' başlığı altında bir
ban sebebi bulunmakta. Ben görev yapmak amacıyla bir slota gittiğimde slotta benim görevi yapmama müsade etmeyen birilerinin olmasının bu maddeye gayet uygun bir örnek olduğunu düşünüyorum. Burada bahsi geçen kasıt kelimesi ne bağlamda kullanılmış bilmiyorum ancak o slottan hangi eşyanın düşeceği bilgisine sahip bir oyuncunun başka oyuncuların o slotta görevi olduğu bilgisine vakıf olduğunu düşünüyorum. Şimdi bunu bilerek Genie ile oraya 70 level okçu karakterini AFK bırakan biroyuncu kasıtlı olarak benim faaliyetime engel olmuş olmuyor mu ? Bu arada bu vermiş olduğum örnek en iyimser örnekti.Bir de slota gittiğinizde illegal yazılım kullanan kişiler , git başka server da yap görevini , banane benim sorunum mu gibi karşılıklar alma ihtimalinizde çok düşük değil açıkçası.
Sanırım bu davranışın oyun etiğine uygun olmadığı konusunu aydınlattık. Gelelim asıl soruya. Eğer bu davranış
ban politikanızda yer alan bir ban sebebi ise bu insanlar neden banlanmıyor ? Banlanıyor ise neden ben hiç bir görevimi
günlerdir yapamıyorum ? Ortada çok açık bir şekilde yanlış var.
Velhasıl kelam ya Knight online bir oyun değildir bir ticari oluşumdur deyin. Ya da oyun olduğunu savunuyorsanız bize bunu gösterin.
Tek çare maradonda genie'nin kapatılması. Ak koyun kara koyun ortaya çıkar. 35 olana kadar'da genie kullanılmayıversin. Bana kalsa Eslant geçene kadar kapalı olmalı ya.
ben bu durumdan muzdarip olduğum için yani başladığım sirius'u bırakmıştım.
dedim artık sarı periler de bitmiştir. o kadar zaman geçti azalmıştır bunlar. bir umut girdim yine aynı şekilde devam ediyor.
defalarca konu açıldı forumda. moradonda genie çalışmasın dedik, dinletemedik derdimizi.
çok can sıkıcı bir durum.