Evet arkadaşlar lafı hiç uzatmıyacağım. Herkesin bildiği gibi son zamanlarda tbl ve bot kullanımında ciddi bir artış var o kadar ki artık insanlar herkesten şüpelenip gereksiz yere cr ye yüklenme oluyor haklı olarakta yetişemiyorlar o arada da kullanan artık insan da demek istemiyorum kasacaklanırını kasıp yollarını alıyorlar olan burda gerçekten emeğiyle ve bu oyunu sırf eğlencesine oynuyanları salak yerine koymaktan başka bir duruma sokmuyor.
İnternet ve sosyal medya ortamlarında adam reklamını yapıyor her isteyene veriyor hatta yapamayana yardımcı oluyor daha beta sürüm diye çıkartmış cooldown kaldırmayı geç multi hesabı geç artık önlem alınmazsa gmlerden daha yetkili hale gelicekler 500 m ileriden malice atıyor skillerle oynayıp serileştiriyor şimdi biri bana kalkıp bir sorunun varsa cr ye konu aç deme hangi birini açayım abi biz bu oyunu kafa dağıtmak için günde 1 2 saat oynuyoruz girdiğimde oyunumu mu oynuyayım yoksa oyun içinde asayişlik mi yapayım şahsen üşenip günden güne oyundan soğuyorum.
2. Olarakta gelen güncellemelere deyinmek istiyorum
Cz yi canlandırmak için dropları eklenmesinin ardından günlük görevlerin gelmesine isyan eden 2 3 yayıncının ardından geri çekilmesi büyük bir kitleyi etrafında toplamış bir şirket için yapılan iş gerekince amatörce onların isyanına yönelik yapılan bu çalışmada eğer topu yapımcıya atıyorsan bu olay nasıl oluyor sonradan engelleniyor demekki isteyince birşeyler anında çözülebiliyor a geliyor olay zaten oyunun kitlesinin %30 u ekipse %70 si solo player zaten benim czye çıkıp bolo balrog gibi kesme şansım yok ki güncellemeyle seslerini çıkaran ekipler e biz napalım abicim.
Sorun şu adamların ekmek kapılarını kapattınız geri aldınız %30 u düşündünüz %70 i küstürdünüz. Onlarında hilecilerle hurdacılarla oynanmaz hale getiriyorsunuz

Reply With Quote