Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

sirius sunucusuna kayıt olamıyorum

nttnow uygulamasını indirmeme ragmen sistemde kayıtlı olmayan telefon numaralıyla dahi kayıt olamıyorum . özel mesaj var mı bulamadım . kendi telefon numaramın üstünde kayıtlı olan acc ın silinmesini ve telefon numaramı yeni açıcagım hesapta kullanmak istiyorum

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Merhaba,
    Yeni sunuculara girmek için ilk olarak nttnow uygulamasını indirip mobil uygulama ile doğrulamanız sonrasında ana sayfadan yeni sunucu için kayıt yapmanız gerekiyor.

NTTNow Uygulaması Yükleme

Yeni Sunucuya Giriş Kayıtları!

Junior Member
    Hocam şöyle anlatayım . Telefon numaram kayıtlıymış kim bilir kaç sene önce hatırlamıyorum .. Kardeşimin telefonundan kayıt oldum şu an o accda kardeşim oynuyor . İşimi saglama almak için anneannemin telefon numaransından kayıt oldum .Fakat nttnow uygulaması telefona şifre yollamıyor. Kendi telefon numarama kayıtlı acc ı sildirmem için ne yapmam gerekiyor?

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Şu an için sistemden telefon ve numara değişikliği yapılmıyor.

Junior Member
    Mail ile hesap sildirme seçenegim yok mu hesap bilgileri mevcut

Junior Member
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Şu an için sistemden telefon ve numara değişikliği yapılmıyor.
    ben özet geçeyim anlamayanlar için diyor ki burda arkadaş biz geri zekalıyız daha önceden oynamış her seferinde yeni hesap açmış arkadaşlar 3 hakkını doldurduğu için trade açmak için sms onayı gerektiği zaman mal gibi kalacaklar. eminim ki sms onayı yapmak için cash çekipte cashi çöp olan elinde kalan arkadaşlarda olmuştur ve bu gerizekalı oyun ekibide onu örtpas etmiştir aynı sorundan muzdaribim daha üyelik bile açamadım gerizekalıca olan 24 saat gm onayını bekleme muhabbetinden dolayı youtube da görüp gireyim oynayım dedim de değmez bu oyuna vereceğim 300 400 lira koxpa ve multi hesaba bulunan çözüme bak aferin size burda böyle boş mesaj yazmak yerine sorunu çözme odaklı çalışırsan sayın Death_Stroke bir işe yaramış olursun

Tags for this Thread