Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 66
    Member
    Infractions
    1/0 (0)
    Quote Originally Posted by GelmeGardasYorgunum View Post
    Varya şöyle ko-xptan bann yiyip burada sütten çıkmış ak kaşık misali kendilerini savunmuyorlar mı bayılıyorum ya asfasfagf
    kardeşim bilip bilmeden yorum yapma ben farm yapıyordum ardream da maradona gectım relog attım ban yemişim elinde her ok olanı koxp snaıp banlıyorlarsa bilemem

Quote Originally Posted by Astraeos View Post
    kardeşim bilip bilmeden yorum yapma ben farm yapıyordum ardream da maradona gectım relog attım ban yemişim elinde her ok olanı koxp snaıp banlıyorlarsa bilemem
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Sıkıntı nerede biliyor musun?

"pc" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızın indirilenler klasöründe yer alan "A** C*****.exe" adlı illegal programı kullandığınızda sıkıntı oluyor.

adam size kullandığınız programı söylemiş herhalde görmediniz biraz insanda utanma olur şu kecoon tipli herifin önerdiklerini yapmayı bırakın

Junior Member
    Quote Originally Posted by Armless_KN2 View Post
    adam size kullandığınız programı söylemiş herhalde görmediniz biraz insanda utanma olur
    kardeşim o dediği şeyi bilmiyorum program felan kullanmıyorum ben inirmedimde herhangi birşey sadece ardreamda okçu ile deruvish kesiyorudm sıkıldım relog attım altar 3 e gececetim bi dahada giremedim.

Junior Member
    adam size kullandığınız programı söylemiş herhalde görmediniz biraz insanda utanma olur şu kecoon tipli herifin önerdiklerini yapmayı bırakın
    aynı bilgisayarla şuan başka hesapla oyundayım niye buna bişi olmuyor peki birde bunu açıklayın ozaman madem illegal bişi var benim bilgisayarımda ?

Quote Originally Posted by negatif View Post
    kardeşim o dediği şeyi bilmiyorum program felan kullanmıyorum ben inirmedimde herhangi birşey sadece ardreamda okçu ile deruvish kesiyorudm sıkıldım relog attım altar 3 e gececetim bi dahada giremedim.
    dostum ben sana ithafen yazmadım seninki farklı bir olaydır bilemiyorum
    düzeltme: multi hesap olduğunu bilmiyordum Astraeos sen isen o hesabında sonraki taramada ban yiyecek o zaman o programı bilgisayarında bulundurduğun sürece sıkıntıdasın.

Junior Member
    Ne zaman böyle bir konu görsem aklıma şu konuşma geliyor;

Junior Member
    dostum ben sana ithafen yazmadım seninki farklı bir olaydır bilemiyorum
    yok kullansam oyle bişi eyw der kullanıyorum ban yedım gecerim inanki hiç bişi kullanmıyorum ne macro ne koxp hiç birini bilmemde kullanmamda ama arada bende kaynadım anlaşılan bari hapse atsalardı ona bil razıyım okadar emek harcadım 2tane 3200 cash aldım bugun ticket atmak için gittim bi 400 daha aldım daha ne yapayım

Junior Member
    Server: AlTAR
    NİCK: RequiemKarqa ben neden ban yedım sayın gm bana da bir cevap verırı msınız ??

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    "Hu****n" kullanıcı adına sahip bilgisayarınızda yer alan "A** C*****.exe" adlı illegal programı kullandığınız için hesabınız kapatıldı. Açmadığınız taktirde bizim bu programı tespit etme şansımız bulunmamaktadır.
    server:Altar
    Nick:RequiemKarqa ...@eryudes 4 gundur dogru duzgun bir cevap alamadım bu post altından bir cevap yazar mısınız ?* Ben neden ban yedım bilgisayar bilgisi ve kullanılan program neymıs bırde ben öğrensem acaba..??

Senior Member Philly's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Ya arkadaşlar kullanmışsınız işte. Biz neden ban yemiyoruz bu oyunu uzun yıllardır bir kere bile hapse düşmeden ban yemeden oynayanlar neden ban yemiyor da siz yiyorsunuz şurada insan içinde bari yüzsüzlük yapmayın yalan söylemeyin. Ha gerçekten o programı siz kullanmadıysanız da pcnize veya hesabınıza erişimi olan başka biri vardır onu araştırın. Siz değilseniz suçlu odur. Başka yolu yok bu işin. Çok uzadı bence bu konu kilitlenmeli. Eryudes'in ilk defa bir konu içinde birkaç kişiye birden dizin verdiğini görüyorum. Ona rağmen itirazlar devam ediyor. İlginç... bazen düşünüyorum yahu bu kadar fazla suçsuz olduğunu iddia edip de banlanan insan var ilginç acaba haklı olabilirler mi diye, ama sonra gerçekten legal olan kimsenin yıllardır sıkıntısız oynayabildiğini düşünüyorum.

Tags for this Thread