Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Genel "Account Creating Abuse" Hatası

Dün geceden beri otp sorunundan dolayı karakter açmakta sıkıntı yaşayan arkadaşların çoğunda bu sorun meydana geldi bende dahil. 30 dakika kaldı server açılmasına lütfen server açılmadan ilgilenin ve eşitsizliği giderip adaleti sağlayın.

Ticket no: KYC-982-83196

Senior Member
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Paradise
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by l4w9999 View Post
    Dün geceden beri otp sorunundan dolayı karakter açmakta sıkıntı yaşayan arkadaşların çoğunda bu sorun meydana geldi bende dahil. 30 dakika kaldı server açılmasına lütfen server açılmadan ilgilenin ve eşitsizliği giderip adaleti sağlayın.

Ticket no: KYC-982-83196
    muhtemelen karakter açılmıyor diye aynı ip den birçok karakter açtın ve hepsi banlandı kardeş..1 ip den 1 üyelik açmalısın..seri açılınca banlanıyor.

Junior Member
    Quote Originally Posted by cessase11 View Post
    muhtemelen karakter açılmıyor diye aynı ip den birçok karakter açtın ve hepsi banlandı kardeş..1 ip den 1 üyelik açmalısın..seri açılınca banlanıyor.
    sebebi o kardeşim bende öyle düşünüyorumda gece format attım pcye bilgisayar saati yanlış oldu o yüzden tekrar car açtım bu seferde otp hatası verdi sonra tekrar almayı denedim bu seferde mail sistemleri gitti.

hiçbir şekilde hile gibi şeyler kullanmadın Premium aldım gryphon set flan aldım sabah oyuna girdiğimde account creating abuse hatası veriyor bi yardımcı olabilir misiniz

Game Master Eryudes's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

Rutin kontrolleri esnasında aynı IP üzerinden birden fazla giriş ya da yine aynı IP üzerinden birden fazla açılan hesap olması durumunda bu hesaplar inceleme nedeni ile kapatılır ve inceleme neticesinde uygun görülmesi durumunda bazı hesaplar kullanıma tekrar açılır ya da kural ihlali görülen hesaplar süresiz olarak erişime kapatılmaktadır. Bilet gönderdiyseniz lütfen biletinize gelecek olan yanıtı bekleyiniz.

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    insanlar bir heves yeni server başladı hevesleri hep kursaklarında her gün yeni bir olayla uyanır olduk. Yönetim daha ilgili olmalı. Para veriliyor o kadar hesabı yapmayacağım elbet ama harbi paralarıyla rezil oluyorlar. benim yaşadığım bir sorun yok ama yaşayanlar adına üzülüyorum. Yönetimin daha ilgili, daha çözüme odaklı çalışması gerektiği kanaatindeyim.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by NRKAJ View Post
    insanlar bir heves yeni server başladı hevesleri hep kursaklarında her gün yeni bir olayla uyanır olduk. Yönetim daha ilgili olmalı. Para veriliyor o kadar hesabı yapmayacağım elbet ama harbi paralarıyla rezil oluyorlar. benim yaşadığım bir sorun yok ama yaşayanlar adına üzülüyorum. Yönetimin daha ilgili, daha çözüme odaklı çalışması gerektiği kanaatindeyim.
    Durum senin düşündüğün kadar masum değil. O yüzden hesaplar incelenerek açılacaklar açılıyor diğerleri açılmıyor.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.