Results 1 to 10 of 10
    Senior Member
    Nickname
    ŞANLITÜRKİYEM
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    OSMANLI
    Race
    Karus

Exclamation Hapishane ve Saçmalıklar

Merhaba arkadaşlar,

Bazı şeylerin gereksiz ve haksız olduğunu düşünüyorum.
    Örneğin; Biri birine küfür veya argo kelimeleri içeren bir cümle söylüyor.
    Bunun sebebi 7 gün ban ve hapis cezası gibi şeyler.
    7 gün ban sebebiyle hesabına giremeyen kişi , premium sahibi ise 7 günlük premiumu da gidiyor.
    Herşey buraya kadar tamam.
    Hapis cezasından 999 KC ile çıkabiliniyormuş, böyle bir saçmalık olabilir mi?
    Premiumun 7 günü gitmiş bir adamdan sen bir de premium parası istiyorsun.
    Bence böyle saçmalıklar kaldırılmalı. Dayatma ile kural olmaz.

Genç bir arkadaşımızı tahrik ederseniz şayet, o genç arkadaşımız o yaşın verdiği hissiyat yüzünden küfür edecektir.
    Ben etmesinden yana değilim ama oyunda tahrik eden , forumda admin yandaşlığı yapan tiplerde mevcut.
    Bence 999 KC lik item olayı kaldırılmalı.

Saygılarımla,
    "Külli nefsin zâikatü'l-mevt" / "Her nefis ölümü tadacaktır."

Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Nickname
    Khenarth
    Class
    KO -> Rogue
    Merhaba,

Her ne kadar size mantıksız ve saçma gelse de bahsettiğiniz eylem Türk Ceza Kanununda dahi suç olarak belirtilmiştir. Türk Ceza Kanunu - Sekizinci Bölüm - Madde 125'ten ilgili kanuna ulaşabilirsiniz.

İnsanların öfkeyle yaptıkları eylemlerin sonu çok kötü yerlere varabilmektedir. Böyle bir durumda küfür ile ilgili cezanın haksız, hatalı olduğunu savunmak çok yanlış bir düşünce.

Senior Member
    Nickname
    ŞANLITÜRKİYEM
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    OSMANLI
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    Merhaba,

Her ne kadar size mantıksız ve saçma gelse de bahsettiğiniz eylem Türk Ceza Kanununda dahi suç olarak belirtilmiştir. Türk Ceza Kanunu - Sekizinci Bölüm - Madde 125'ten ilgili kanuna ulaşabilirsiniz.

İnsanların öfkeyle yaptıkları eylemlerin sonu çok kötü yerlere varabilmektedir. Böyle bir durumda küfür ile ilgili cezanın haksız, hatalı olduğunu savunmak çok yanlış bir düşünce.
    Haklısınız. Ancak ben haksızı savunmak için yazmadım. Bazı kişiler tahrik edebiliyor gerçekten.
    İnsanların ruh halini bilemeyiz, o an belki durumu kötüydü, tahrik etmeye de ceza getirmeli yetkililer.
    Benim amacım haksızı aklamak değil, tahrik etmeyi bir mağrifetmiş gibi gören kişilerin de cezalandırması gerektiği,
    Buarada küfür etmenin bedeli 79.5 TL olarak algılamak güzel,anlaşıldı

Merhaba,

küfür argo konuşanlara kendi belirlediyiniz bir süre çet yasagı verebilirsiniz hapis agır bence ilegal yazılım macro kullanan sınırsız banlanmalı

Senior Member
    Nickname
    ŞANLITÜRKİYEM
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    OSMANLI
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Bambam33333 View Post
    küfür argo konuşanlara kendi belirlediyiniz bir süre çet yasagı verebilirsiniz hapis agır bence ilegal yazılım macro kullanan sınırsız banlanmalı
    Sirius serverinde tüm oyuncuların günahını almak istemiyorum fakat slotların tümünde koxp ve benzeri program donanmış kullanıcılar mevcut.
    Vega ve Altar keşke üye kaydına açılmasaydı bir süre daha. Çünkü Sirius'u örnek olarak baz alırsak, oraya da sıçrayacak bu yapılanlar.
    Mücadele yapılmıyor. Bu mücadeleyi başlatmak ve sürekli hale getirmek bizim elimizde;

NTT Game sitesinde Foruma giriyoruz.
    Knightonlineworld kategorisindeki English community bölümünden,
    Cheat Reports bölümüne giriyoruz.
    Ordan konu açıp, video yüklemeli, fotoğraf paylaşılmalı.
    Tabii en önemlisi (Nick, server, slot)

Saygılarımla,

Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Nickname
    Khenarth
    Class
    KO -> Rogue
    Quote Originally Posted by Bambam33333 View Post
    Küfür - Hakaret ile ilgili cezalarda hapis cezası verilmiyor. 3-7-15-30 ve süresiz olarak bu cezalar devam ediyor.

Senior Member
    Nickname
    ŞANLITÜRKİYEM
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    OSMANLI
    Race
    Karus
    Küfür - Hakaret ile ilgili cezalarda hapis cezası verilmiyor. 3-7-15-30 ve süresiz olarak bu cezalar devam ediyor.
    Bende küfür-hakaret yüzünden hapis cezası yediklerini sanıyorum.
    Bu ve buna benzer ceza kanunlarını nerden temin edebiliriz peki.

Quote Originally Posted by Ferhatcirak View Post
    Sirius serverinde tüm oyuncuların günahını almak istemiyorum fakat slotların tümünde koxp ve benzeri program donanmış kullanıcılar mevcut.
    Vega ve Altar keşke üye kaydına açılmasaydı bir süre daha. Çünkü Sirius'u örnek olarak baz alırsak, oraya da sıçrayacak bu yapılanlar.
    Mücadele yapılmıyor. Bu mücadeleyi başlatmak ve sürekli hale getirmek bizim elimizde;

NTT Game sitesinde Foruma giriyoruz.
    Knightonlineworld kategorisindeki English community bölümünden,
    Cheat Reports bölümüne giriyoruz.
    Ordan konu açıp, video yüklemeli, fotoğraf paylaşılmalı.
    Tabii en önemlisi (Nick, server, slot)

Saygılarımla,
    aksine oyuncuların istediyi serveri seçme hakkı hiçbir zaman ellerinden alınmamalıydı sırıus taki koxper yoğunluğunun sebebi zaten altar ve vegaya girişlerin kapatılmasıydı ordan ban yiyen koxper bu servere akın etti gm ler banlıyor ama yetersiz kalıyor

Senior Member Philly's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Ferhatcirak View Post
    Haklısınız. Ancak ben haksızı savunmak için yazmadım. Bazı kişiler tahrik edebiliyor gerçekten.
    İnsanların ruh halini bilemeyiz, o an belki durumu kötüydü, tahrik etmeye de ceza getirmeli yetkililer.
    Benim amacım haksızı aklamak değil, tahrik etmeyi bir mağrifetmiş gibi gören kişilerin de cezalandırması gerektiği,
    Buarada küfür etmenin bedeli 79.5 TL olarak algılamak güzel,anlaşıldı
    Kimse kimsenin kişisel komplekslerini çekmek zorunda değil. Hele de bunu yasalara göre bile suç teşkil eden küfür yoluyla dışa vuruyorsa hiç değil. Küfrün hiçbir savunulabilir yanı yok. İnsan olgun olduktan sonra küfretmez, böyle aciz yollara başvurmaz zaten.

Banned
    Merhaba,

bugun birisi bana pm atti. sanirim baska bir serverdan taniyor beni ve zamaninda canini epeyi yakmisim.
    pm gelen ilk kelimeden baslayarak sonuna kadar kufur iceriyor.
    ben bunu crye atsam chatin baslangicini isteyeceksiniz ve oyle bir baslangic olmadigi icin de sahisa bir ceza vermeyeceksiniz.
    simdi burada kanun maddelerinden bahsetmeyi birakip kendi sisteminizdeki aksakliklari ve yetersizlikleri irdeleyerek cozum uretmeye calismaniz daha dogru olur kanaatindeyim.
    hukuk fakultesi ogrenci platformundayiz da ben mi farkinda degilim?

Tags for this Thread