Magic bag'i üstümde yer ağırlığını görmek için envanterime koydum. 3 gün içinde npcden alabileceğim yazıyordu. Destroy dedim npc gittim fakat magic bag görünüyor. Yardım olabilirseniz sevinirim.
Magic bag'i üstümde yer ağırlığını görmek için envanterime koydum. 3 gün içinde npcden alabileceğim yazıyordu. Destroy dedim npc gittim fakat magic bag görünüyor. Yardım olabilirseniz sevinirim.
Merhaba,
Magic bag üstüne tıklarsanız size silinecek uyarısı verir ve parantez içerisinde 3 gün içerisinde geri alabilirsiniz yazan yerde magic bag dahil değildir yazısı bulunmaktadır sildiğiniz'de geri gelmez.
Yanlış okumuşum teşekkür ederim bilgi için.
yaw hocam yazık diilmi eski oyuncular oyuna geri başladıkk eskiden çıkarılıp takılıyordu , hepimizn sağlam ingilizcesi de yok 1dakka kullandm magic bag gitti
al bendende o kadar ticket attım cevap yok 4 gün oldu. Kullanmadan magıc bag yalan oldu,art niyet var bu işte.
abi çoğumuz kaç yıl sonradan başladı eskiden böyle değildi ; yemin ederim 1 dakka kullanamadan boşa gitti 1aylık magic bag ,
hani nie siliniyor amaç ne bunda yazık değilmi bizlere??? keşana baktım orda da yoktu