Results 1 to 7 of 7

Thread: Magic bag

Junior Member

Magic bag

Magic bag'i üstümde yer ağırlığını görmek için envanterime koydum. 3 gün içinde npcden alabileceğim yazıyordu. Destroy dedim npc gittim fakat magic bag görünüyor. Yardım olabilirseniz sevinirim.

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Merhaba,
    Magic bag üstüne tıklarsanız size silinecek uyarısı verir ve parantez içerisinde 3 gün içerisinde geri alabilirsiniz yazan yerde magic bag dahil değildir yazısı bulunmaktadır sildiğiniz'de geri gelmez.

Junior Member
    Yanlış okumuşum teşekkür ederim bilgi için.

Junior Member
    yaw hocam yazık diilmi eski oyuncular oyuna geri başladıkk eskiden çıkarılıp takılıyordu , hepimizn sağlam ingilizcesi de yok 1dakka kullandm magic bag gitti

Member nasihat's Avatar
    Nickname
    Beats
    Class
    Rogue
    Clan
    TheJesteerCluB
    Server
    Anatolia
    Race
    Karus
    al bendende o kadar ticket attım cevap yok 4 gün oldu. Kullanmadan magıc bag yalan oldu,art niyet var bu işte.

Junior Member
    abi çoğumuz kaç yıl sonradan başladı eskiden böyle değildi ; yemin ederim 1 dakka kullanamadan boşa gitti 1aylık magic bag ,
    hani nie siliniyor amaç ne bunda yazık değilmi bizlere??? keşana baktım orda da yoktu

Senior Member Death_Stroke's Avatar
    Quote Originally Posted by ruy_uE26eK9X View Post
    abi çoğumuz kaç yıl sonradan başladı eskiden böyle değildi ; yemin ederim 1 dakka kullanamadan boşa gitti 1aylık magic bag ,
    hani nie siliniyor amaç ne bunda yazık değilmi bizlere??? keşana baktım orda da yoktu
    Merhaba,
    Magic bag silmenin getirilmesinin nedeni karakterlerine ring atan oyuncuların magic bag bulunması durumunda bilet atarak magic bag sildirmek için beklemesi gerekiyordu ve çok fazla sildirmek isteyen oyuuncu olduğu için bu tarz bir sistem getirildi.

Tags for this Thread