Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

Angry Oyuna girmeye çalışırken hapis yemek ne ? İşler iyice çığırından çıktı NTTGame artık.

Vega 3 sunucusuna girmek için 184 kişi sıra bekledim ve sonunda giriş ekranına geldiğimde dc oldum. Tekrar bağlandığımda [TPT]: XIGNCODE - Sends MrKyane to discipline dungeon in Server 07 hatası alıyorum. Makro kullanmadım, illegal her hangi bir yazılım kullanmadım. Durduk yere hapis yedim ve şu an oyuna da giremiyorum. ID Pass kısmında kalıyor, giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Lütfen sorunumu çözün!

Şu an giriş yapmaya çalışıyorum bu kez uyarı falan yok, Your account has ben blocked yazıyor. Dalga mı geçiyorsunuz insanlarla ? Kaç gün bu şekilde bekleyecek kim bilir. Premiumlar boşa gidecek, zamanımı boşa harcayacaksınız. Reva mı bu yaptığınız hizmet sorarım size. Hesabımı bir an önce açın !

Edit: Yeniden güncellendi [TPT]: xxx is banned due to TPT use ?

Junior Member
    Aynisi bana oldu hile küfür gibi hiç bir şey yok ama carim hapse atildi 2 car kastim onuda banladiniz hayir hile kulansam gam yemicem,

Registered Users
    Selam,

Biraz önce Xigncode taraması yapıldı ve illegal yazılım kullandığı tespit edilen hesaplar ceza aldılar.

Bkz. Ceza Alan Oyuncular Hakkında!

Duruma itiraz için müşteri hizmetleri (support.nttgame.com)'yle iletişime geçebilirsin. Forumda hesap desteği vermiyoruz.

Tags for this Thread