Results 1 to 5 of 5

Account Creation Abuse Hatası ve Hala Açılmayan Hesap Hakkında !!!

Yeni Serverler açılmadan önce ön kayıt yaptırdım kardeşim ve kendim adına.Ben girebildim ama kardeşim hiç giremedi.Destek'e ticket açmak için NPoint de yükledik 2 farklı zamanda 2 ayrı destek mesajı yazdım ve geri dönüş olmadı.

Bu Post'u okuyan Yetkililerden sorunumuzun çözülmesini veya yatırmış olduğumuz NPoint ücretinin geri iadesini talep ediyorum.Aksi halde gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacağımı açıkca beyan ederim!

suç duyurusunda bulunman pek bir anlam ifade etmez zira okumaya üşendiğimiz üyelik sözleşmesin de bu tür şeylerle ilgili ufak tefek açıklamalar illaki vardır.yetkili arkadaşların tek yapması gerek kasıtlı olarak 4 kişiyi öldüren biriyle 2 dilim baklava çalanların aynı cezayı almasında ki mantığın ne olduğunu aktarmaları lazım zamanın multicilerinden gm yaptınız şimdi yaşattığınız duruma bir bakın

Mevzu,
    Oyuna giremem olmayacak bu suç duyurumda Gasp - Dolandırıcılık içerikli olursa sanırım işler değişecektir.90'lar türkiyesinde değiliz eğer bu kurum vergisini veren bir kurumsa gerekeni yapacak.Susarsanız hak iddia edemezsiniz.

Ayrıca bu konu 3. kişilerle tartışmaya açık değildir muhatabım NTTGame Firmasıdır.

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Yeni sunucuların gelmesi ile birlikte bir yoğunluk söz konusudur. Lütfen cevap gelene kadar sabırla bekleyiniz ve biletinizi güncellemeyiniz veya yeni bir bilet göndermeyiniz.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Arkadaşlar tamam haklısınız sabırla bekledim ama serverin açıldığı gün giremediği için NTPoint yükleyen arkadaşımın karakteri 20 dk. içinde açıldı ben ondan daha önce kayıt açmama rağmen hala sonuçlandırılmadı.Neye göre öncelik sağlamaktasınız NTPoint yükleme miktarına göremi??Bir anda 2000 ntpoint çeksin ama sonrası olmasınmı yoksa az ama sürekli çeksin mi?Nasıl bir mantıktır bu?

Tags for this Thread