Page 15 of 23 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 141 to 150 of 225
    Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Kardesım 1 tane yetkili gelipde tek kelıme bile etmemis yazıklar olsun baska hıc bisey demıyorum arkadaslar pre cektik bosa gitti 400 kusur saat kaldi mattock bosa gitti bız burda bosa aglıyoruz adamlar parayı Aldi Rio de Jenevra da 39 derece hava sıcaklıgında korono iciyolar bız turkler olarak hic akılanmayız ya wallaha suan sesli bagıra bagıra guluyorum su halimize

Junior Member
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Evet, 70 level ve üstü seviyelerde kırdırabileceksiniz.
    kardeşim +70 charlar kırabilir diyorsun ama ben 72 lvl de kırdıramadım. bunun nedeni nedir peki?

Banned
    Infractions
    0/1 (15)
    Quote Originally Posted by selimbey76 View Post
    kardeşim +70 charlar kırabilir diyorsun ama ben 72 lvl de kırdıramadım. bunun nedeni nedir peki?
    para lazımmiş kardes adamlara pre cektin parayı verdıysen ALT F4 Cekmekde Özgursun Hic Bi hak idda edmesin Sadece Gecmiş olsun derim sana

Buradan devam edebilirsiniz diyorsunuz ve hala saçma sapan konuşmaktan başka birşey yapmıyorsunuz tek bir geçerli lafınız yok

Senior Member
    Quote Originally Posted by sar_kPLf9sC5 View Post
    Hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun bu yonetime karşınizda ilkokul cocuklari yok şimdi telafi filan derler yine atlarsiniz hepiniz rezalet bu yonetim gitmeden bu oyuna girmeme karari aldim cocuk kandiriyorlar yok +70 levelmiş
    70+ kasma boşuna o zaman da kırdırlmıyor denemeden öyle açıklama yapmışlar.

Hala bir açıklama yok resmen umurlarında değil ya

Neden kimse bu konunun üzerine gitmiyor

upupupupupupupu

Junior Member
    1 hafta oldu bir madeni düzeltemediniz. Konu PUS olunca, milletin para harcayacağı bir şey olunca 2 saat içinde düzeltmesini biliyorsunuz. Önce kimseye haber vermeden level saçmalığını getirdiniz, deli gibi kastık 70 olduk ona rağmen kırdıramıyoruz. Üstüne üstlük attığımız ticketlara cevap veren de yok. MMORPG tarihindeki en rezil yönetim, en rezil oyunsunuz açık ara. Hakkımı zerre helal etmiyorum hiç birinize. Allahtan trinayı dc flashları falan satıp bi kaç gb kasıp verdiğim paranın bir kısmını çıkarabildim. Size tavsiyem aynısını yapın arkadaşlar. Bir daha ne bu paragöz heriflerle ne de bu oyunla işim olur.

Senior Member
    Gene milleti takmıyorlar

Tags for this Thread