Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

your account has been blocked /HİÇ BİRSEY YAPMADIM/

Lütfen Yetlili Biri Yardımcı Olsun altar serverın de tekrar oyuna basladım hiç bir illegal program kullanmadan çarımı kastım param yoktu sms onayı yapamadım sms onayı yapmak ve pus tan esya ala bilmek için 3 4 gün lük bi işe girdim 3 4 gün boyunca oyuna giremedim param hazır cash satın alıcam oyuna gireyim dedim ve your account has been blocked diye uyarı çıktı tekrar lütfen diyorum yetkili biri varsa yardımcı olsun hiç bir illegal durumum olmadı illaki burdan sesimi duyan biri olur bi bakın

Junior Member
    ++++ yardım Hiç birsey yapmadım

Git 3 4 gün daha çalış swic preli oyuna başla tekrar

Junior Member
    Öyle ismi olur ya ben hiç birsey kullanmadgım halde banlanıyorum koxper ler elini kolunu sallıyarak oyun oynuyor hesap cash yükleyip ticekt atıcam ise yaramazsa ilgilenmezlerse o cash de yanar

Hocam git yeni accont aç tavsiyem zaten kasması kolay 2 saat de 80 sin

Junior Member
    Aynen öyle yapıcam artık teşekkürler konuyla ilgilendigin için

Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Selam,

Bilgisayarınızda 3. parti yazılım varsa lütfen temizleyiniz. Emin değilseniz temiz bir işletim sistemi ile devam etmenizi tavsiye ederim.
    Herhangi bir sebeple Cheat Reports konuları veya kanıt içerikleri resmi forum, farklı forum sayfaları ve diğer platformlarda ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan forum ve discord hesapları süresiz olarak kapatılır, oyun hesapları GM inisiyatifine göre cezalandırılabilir.

Junior Member
    Eger Bilgisayarıma format felan atsam ama artık bu hesabı açmazlar degilmi yarın ilk işim bilgisayara format atıcam bunun geri dönüsü yokmu herhangibi bir yolu

Tags for this Thread