Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 131 to 140 of 225
    Senior Member
    Herkes iade talebi için ticket atsın arkadaşlar burada bizler mağdur oluyoruz.

22 ocakta yapılan bakımda yapılan açıklama doğru bir açıklama yapılmamış üstelik deneme yapılmamış.

Golden mattock kırılması bir süreliğine durdurulması gerekiyor.Sorun devam ederken daha çok kişinin mağdur olmasın.

ben dc premium iadesi için ticket attm umarım geri verirler kcmi boşuna dc pre almış olduk

Senior Member
    Nickname
    Lich - Fsociety
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    NeverDieTurkey
    Race
    El-Morad
    saçma felan değil 35 levele kasıp madene bota bırakıyorlar asıl saçma olan o.

Quote Originally Posted by gurki View Post
    saçma felan değil 35 levele kasıp madene bota bırakıyorlar asıl saçma olan o.
    Bu mesajı cevap olarak kime yazdın bilmiyorum ama ben sana bir cevap vermek istiyorum. Konuyla bir alakan olmadığı belli bu arada!

Asıl saçmalığı ben sana söyleyeyim:

-Eğer böyle bir niyetin vardı, bunu baştan herkese oyun başlamadan bildirecektin. Tıpkı diğer bildirdiklerin gibi.
    -70 sınırı getirdin, tamam çok güzel, düşündük gayet mantıklı. Ee ama DC pre çektik ve yanında bi sürü pus itemi de çektik 70 olduk hala yapamıyoruz.
    -İşin en saçma yanını da sana söyleyeyim: Adam free mattock la maden yapıyor "35 LEVEL" dikkatini çekiyorum "35 LEVEL", DC Flash ından tut TS, MS vb. her türlü drobu alıyor.

Hadi şimdi sen bana söyle: Ben DC pre çekmişim, 2 tane Magic Bag çekmişim, 70 lvl e kasmak için 5000 lik poth lar çekmişim 70 lvl yapmışım, ilk günden Golden Mattock u kırdırmışım. Ben maden yapamıyorum da senin tabirinle o BOT a bırakan 35 lvl Bronze preli char lar çatır çatır maden yapıyor. Belki Bronze Pre leri bile yok.

Hadi sen bana cevap ver bekliyorum...

Junior Member
    Bu uygulama asla ve asla nttgame e yakışmadı. bekliyoruz hala. 6 gün olmuş kimse oralı bile değil. aslında çoğu sıkıntılı yanları var nttgame in ama bekliyoruz.

Junior Member BesTRogue's Avatar
    Nickname
    SuperVisorKHARONNNN
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    lGOKTURK
    Server
    KO -> Sirius
    Race
    Karus
    Konuyla ilgili dönüş bekliyoruz. Mağdur durumdayiz.

Junior Member
    Bende aynı şekilde ilk gunden dc pre alıp golden matroku actım ve ne goreyim oreler kırdırılamıyor. neyse dedim kastım 70 yaptım şuanda gene de kırdıramıyorum . net bir lvl söylerseniz onuda kasacam. ama açıklamada "70 seviye ve üzeri "diyor yani 70 lvl olanlarda gold oreyi kırdırabilir bi sınır yok denmiş.

Senior Member exe_Arawn's Avatar
    Nickname
    Arawn
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    71 yapıp kırdırabilen varmı veya herhangi bir levelde

+++++++++++++

Junior Member
    Moderatör ve game master arkadaşlar halen cevap bekliyoruz? Bir şey söyleyin.. Düzeltiyoruz, düzeltemiyoruz, olacak olmayacak diye. Neden susuyorsunuz? Amaç ne?

72 lv oldum halen mysterious gold mine kırdıramıyorum.

Tags for this Thread