Results 1 to 4 of 4
    Member
    Nickname
    FuU13
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    TahtaKarusu
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus

Knight online de islam ve müslüman düşmanliği

Evet arkadaşlar yanlış okumadınız ben bu yazı ile fikir danışmak ve görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.
    Öncelikle youtubede KNİGHT ONLİNE PİŞMANLIKTIR gibi yapılan videoları izleyince acaba doğrumu diye merak edip araştırdım ve birkaç şüpheli şeyler farkettim.

bunları özetle anladığım şekilde kısaca aktarıyor ve sizinde yorumlarınızı bekliyorum. İnşaalah Gm ler bu konuyu kapatmaz..

Her ne kadar Karuslar ve Humanlar karşı ırk olarak tasvir edilmiş ise de karus ırkının müslüman ve human ırkının hristiyanları anlattığını düşünüyorum. E ne var bunda diyenler olabilir..

Karus Lufer gate krallık binasına bakarsanız arkada hilal motifli iki minare ve bir kubbe olduğunu görürsünüz .. yani ?
    Karuslar genelde çirkin, yeşil, oturduğunda bağdaş kuran bir hayvan .. itemleri giydiğinde olduğu gibi değil kuru kafa boynuz gibi bir hale dönüşen tasarımlar var .. luferson gate çorak kuru pislik bir yer .. daha yazmama gerek yok sanırım .. ve bunun karşılığında humanların nasıl olduğunu siz biliyorsunuz zaten.

yani kısacası bu oyunda müslümanlar ve islam apaçık bir şeklide aşağılanıyor.

maradonda sultan ahmet var diyenler çıkacaktır elbette ...
    ancak bu bahsettiğim konu oyunun ilk kurulduğundan beri bugüne kadar gelen ana teması sonradan eklenen göz boyamalar değil ..
    ayrıca eskiden oyuna ilk girişte human karakterin arkasında dikili taş karus karakterin arkasında o luferdeki cami olduğunu eskiler bilir..

bu konudan sonra umarım konu açma gm onayına şartlı hale gelmez .. özgürce soruyorum .. seviyeli bir şekilde tartışalım eklemek istediğiniz bir şey varsa bekliyorum . Teşekkürler

ayrıca yeni sunucu açılacağı bu günlerde bu videoyu izlemenizi tavziye ederim ..
    https://www.youtube.com/watch?v=0JG8zY8fU9Q
    Last edited by ZEBRA13; 01-21-2019 at 10:10 AM.

Senior Member
    Nickname
    Charybdis
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    Karus
    Ya. Humanlar oturunca masa sandalye mi beliriyor? Onlar da bağdaş kuruyor
    Last edited by Perastis; 01-21-2019 at 10:14 AM.

Senior Member Philly's Avatar
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    Karus
    yav hadi git başkasıynan eğlen

Registered Users
    Okay, Knight Online sadece bir bilgisayar oyunu.

Tadını çıkarın.

Tags for this Thread